• 瀏覽: 1,980
  • 回覆: 15
  • 追帖: 2
聽日下午考 好緊張  好驚啲泥頭車小巴亂沖

精選汽車
合吾合格🤗🤗

引用:
原帖由 pang1010 於 2021-3-29 10:59 PM 發表

合吾合格🤗🤗
合格

恭喜哂,有無想考巴士或者拖頭?我都係上個月pass18
柴灣,但心大心細再學吾學車好,吾想再經歷考試果陣緊張。😂

引用:
原帖由 pang1010 於 30/3/2021 14:42 發表

棍波操控呢D熟能生巧,有心想考就趁仲熟個時去報埋,拖拖下到時生疏左又要重新適應。

引用:
原帖由 zerickL 於 2021-3-30 08:12 PM 發表

棍波操控呢D熟能生巧,有心想考就趁仲熟個時去報埋,拖拖下到時生疏左又要重新適應。
但真係好鬼緊張,無瞻再面對考試,加上平時無揸開車。

恭喜! 一般技術過關心態好就得

Ching學左幾多堂?我都想去學

引用:
原帖由 ykhui 於 2021-4-1 12:25 PM 發表

Ching學左幾多堂?我都想去學
學左17堂

引用:
原帖由 公園幼稚的雞翼 於 2021-4-1 12:30 PM 發表

學左17堂
咁多?我見德X, 李X果啲都係幾堂咋喎

我就11堂,22節學左。

引用:
原帖由 ykhui 於 2021-4-1 12:32 PM 發表

我報李健5200蚊 有9堂 自己之後再同師父約時間學多啲 因為自己之前得自動波牌

引用:
原帖由 pang1010 於 2021-3-30 02:42 PM 發表

考前個啲壓力真係辛苦

引用:
原帖由 ykhui 於 1/4/2021 12:32 發表

個D套餐本身少堂,但唔代表唔需要學咁多堂......

最緊要都係視乎自己需要,學幾多堂呢D因人而異、冇標準嘅,最緊要都係合格。

引用:
原帖由 ykhui 於 2021-4-1 12:32 PM 發表

師兄吾知你有無揸開車,我本身諗住學30節15堂先考,真係俾吾到時間先學11堂,可能我無麥天分,我考場見到吾少人真係連泊車掉頭都搞吾掂,落車,重考預幾千,可必吾學埋佢搏1talk pass呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]