• 瀏覽: 45,706
  • 回覆: 580
  • 追帖: 4
男嘅就似地產經紀,女嘅就以mk妹!摺埋啦,書又讀唔成,發埋啲明星夢!

YYY
熱賣及精選
一見到已經轉左去新聞台,而家先知知地羗桃點解會紅

引用:
原帖由 負資產BBQ 於 2021-3-28 08:35 PM 發表

男嘅就似地產經紀,女嘅就以mk妹!摺埋啦,書又讀唔成,發埋啲明星夢!
「垃圾」;講完。

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 沉睡靚水管 於 2021-3-28 09:00 PM 發表

一見到已經轉左去新聞台,而家先知知地羗桃點解會紅
明天, Mirror Concert 門券繼續爆售~

我覺得佢地幾好樣

體諒吓啦,呢班已經係tbb 精英兵團。

回覆 引用 TOP

好心重新選人喇,浪費李克勤,何哲圖選啲人完全唔掂

引用:
原帖由 無盡冰凍的作業 於 2021-3-28 09:18 PM 發表

好心重新選人喇,浪費李克勤,何哲圖選啲人完全唔掂
未必關肥何taste事, 而係嚟報名既全部都「三尖八角、甩皮甩骨」;入圍呢班, 已經似人樣啦!!

艾辛夠唔靚,但唱歌咁好聽

其實個比賽都係gigi win梗, 仲搞野做乜. 除非win可以簽比三大, 反正現在星夢又冇乜發揮...

引用:
原帖由 負資產BBQ 於 2021-3-28 08:35 PM 發表

毛記係選歌手,Viu係選idol,性質唔同,需要嘅都唔同。

回覆 引用 TOP

姜!想紅?去TVB啦!!
日日出打手都冇用!

比初初出嚟已經好咗好多喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stophy 於 2021-3-28 09:27 PM 發表

其實個比賽都係gigi win梗, 仲搞野做乜. 除非win可以簽比三大, 反正現在星夢又冇乜發揮...
https://imgs.orientalsunday.hk/wp-content/uploads/2021/01/gigistaracademy_11027520735ff0aa3e74908.jpg
呢個完全大陸妹樣,死未?

YYY
 浸牛奶果件,我個女見到都話驚

主題標籤 #聲夢傳奇
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]