• 瀏覽: 2,905
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
小妹想買部switch
想玩monster hunter rise
都會想買d休閒類或故事任務類玩
見百老匯成set MHR要3857
買動森機或普通機就2480

我想問成set買同 分開買係咪都一樣嫁
同埋我仲有咩配件需要買
d game多數邊到買會平d多款揀d

唔該晒各位!

熱賣及精選
啲限定版貴咁多, 值唔值就見人見智; 自己玩一排先, 覺得有乜需要先再買週邊嘢.

對妳是何等認真, 奈何郤得不到信任
百X匯成set MHR要3857? 係咪指mon hunt 限定版? 而家主機加隻game 都係三千左右, 比多八百幾就睇你係咪咁鍾意個機款.

引用:
原帖由 百咚00110 於 2021/3/29 11:19 發表

小妹想買部switch
想玩monster hunter rise
都會想買d休閒類或故事任務類玩
見百老匯成set MHR要3857
買動森機或普通機就2480

我想問成set買同 分開買係咪都一樣嫁
同埋我仲有咩配件需要買
d game多數邊到買會平d多款揀d

唔該晒各位!
見圖

$3398 MHR版本限量發行主機已經有包遊戲了。

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-3-29 12:50 PM 發表

見圖

12213568 12213569 12213570
個人建議買動森版,靚D,不過記住係無跟遊戲。

引用:
原帖由 砂男 於 2021-3-29 11:59 AM 發表

啲限定版貴咁多, 值唔值就見人見智; 自己玩一排先, 覺得有乜需要先再買週邊嘢.
好呀 thx!!

引用:
原帖由 快人一步 於 2021-3-29 12:17 PM 發表

百X匯成set MHR要3857? 係咪指mon hunt 限定版? 而家主機加隻game 都係三千左右, 比多八百幾就睇你係咪咁鍾意個機款.
機款我比較中意紅藍或動森xdd
MHR限定會貴成千幾
我以為會有多d配件咋

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-3-29 12:53 PM 發表

$3398 MHR版本限量發行主機已經有包遊戲了。
想問係邊到嫁

引用:
原帖由 全力蛋散 於 2021-3-29 12:57 PM 發表

個人建議買動森版,靚D,不過記住係無跟遊戲。
我都覺得動森靚d xdd

引用:
原帖由 百咚00110 於 2021/3/29 13:30 發表

想問係邊到嫁
相片咪有名囉, 你去facebook search

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-3-29 12:50 PM 發表

見圖

搵間唔駛手食骨嘅去幫襯啦

引用:
原帖由 orabuln 於 2021/3/30 01:03 發表

搵間唔駛手食骨嘅去幫襯啦
樓主都要買遊戲.

3398 - 468 = $2930(機價)

官方建議零售價
台幣 11670元
*減去銷售稅5% = 11670 / 1.05 = 11,114

對換港幣:

所以, $2,930機價是合理

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-3-30 02:09 AM 發表

樓主都要買遊戲.

3398 - 468 = $2930(機價)

官方建議零售價
台幣 11670元
*減去銷售稅5% = 11670 / 1.05 = 11,114

所以, $2,930機價是合理
有機會遊戲套裝都要強加另一件貨品作綑綁式銷售!
雖然都會買遊戲,但喺買主機嘅同時加入要額外購買配件或遊戲條款,就唔建議幫襯!

主題標籤 #switch
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]