• 瀏覽: 66,260
  • 回覆: 7,196
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-3-30 12:17 PM 發表

咪你囉👉😂
我阿伯人見人愛,點會得罪人,你咁孤寒都請我飲咖啡,又請我去平民cova食餐包,就知我好啦🤗

精選汽車
引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-3-30 12:20 PM 發表

我阿伯人見人愛,點會得罪人,你咁孤寒都請我飲咖啡,又請我去平民cova食餐包,就知我好啦🤗
咪係,又幫我哋攞錶,又唔使吵架,幾和平

引用:
原帖由 kktc 於 2021-3-30 12:24 PM 發表

咪係,又幫我哋攞錶,又唔使吵架,幾和平
你個隻snoopy都未有喎,總之你D資料我就俾咗O仔,佢哋俾唔俾我真是控制唔到㗎,我只可應承敎主五十歲生日俾佢,如果佢冇,我得兩隻咋,希望你睇諒  @kennykmlee 又是你,冇啦啦講咩snoopy😡

引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-3-30 12:20 PM 發表

你咁講似我係好人多啲喎😙,有咩回報俾我先(唔好講出嚟,秘密😂

引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-3-30 12:32 PM 發表

你個隻snoopy都未有喎,總之你D資料我就俾咗O仔,佢哋俾唔俾我真是控制唔到㗎,我只可應承敎主五十歲生日俾佢,如果佢冇,我得兩隻咋,希望你睇諒  @kennykmlee 又是你,冇啦啦講咩snoopy😡
我份生日禮物🎁邊個夠膽搶,同我拉佢出去斬😏,一天光晒😙

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-3-30 12:39 PM 發表

我又擺大壽先🤣🤣🤣

引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-3-30 12:32 PM 發表

你咁講,我當無囉😭😭😭

引用:
原帖由 kktc 於 2021-3-30 12:50 PM 發表

你咁講,我當無囉😭😭😭
ADs遲D真是會有,不過隻嘢炒到咁,ADs點玩冇人知!

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-3-30 12:39 PM 發表

依家冇,一係249999😡

引用:

🐶快啲去攞史諾比, 等我哋開眼界🤩

引用:

拖佢出去斬
@kennykmlee

引用:

我又生日
@小薯阿伯

引用:
原帖由 米赫洛域 於 2021-3-30 01:09 PM 發表

拖佢出去斬
@kennykmlee
咪喺米兄

今早忙左半日,依家先有D時間追posrlt

引用:
原帖由 米赫洛域 於 2021-3-30 01:10 PM 發表

我又生日
@小薯阿伯
一齊生日,一齊攞錶
@kennykmlee

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]