• 瀏覽: 70,105
  • 回覆: 7,528
  • 追帖: 4
唔知是否太離題所以要關門大吉,所以再開加咗兩隻字,今日可以去換鈦帶了😙

精選汽車
去銅鑼灣定尖沙咀攞?

引用:
原帖由 kktc 於 2021-3-30 08:43 AM 發表

去銅鑼灣定尖沙咀攞?
當然是銅鑼灣啦,尖沙咀是米兄地盤嘛,SA小妺妹話我搶米兄條帶,殺咗我 😂

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-3-30 08:56 AM 發表

當然是銅鑼灣啦,尖沙咀是米兄地盤嘛,SA小妺妹話我搶米兄條帶,殺咗我 😂
唔會殺你,block你帖姐,搶@米赫洛域 條錶帶

引用:
原帖由 kktc 於 2021-3-30 09:02 AM 發表

唔會殺你,block你帖姐,搶@米赫洛域 條錶帶
其實我都唔知點解封帖,吹得太遠還是唔可以講二手價(死罪),我昨晚一講,天光就死咗🤧

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-3-30 09:07 AM 發表

其實我都唔知點解封帖,吹得太遠還是唔可以講二手價(死罪),我昨晚一講,天光就死咗🤧
因為️仔唔包Patek Philippe🤣🤣🤣

講Tud️r無事
R️lex無事
L️ngines無事
Seik️無事

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-3-30 09:07 AM 發表

有講二手價咩?🤣🤣🤣 太多post 已經唔睇

引用:
原帖由 kktc 於 2021-3-30 09:10 AM 發表

因為️仔唔包Patek Philippe🤣🤣🤣

講Tud️r無事
R️lex無事
L️ngines無事
Seik️無事
可能板主都冇當過呢排牌子係一回事🤣

引用:
原帖由 那麼雞凍 於 2021-3-30 09:11 AM 發表

有講二手價咩?🤣🤣🤣 太多post 已經唔睇
@kennykmlee 教主一早攞廿五萬出嚟買咗隻S3就咩事都無啦

引用:
原帖由 kktc 於 2021-3-30 09:21 AM 發表

@kennykmlee 教主一早攞廿五萬出嚟買咗隻S3就咩事都無啦
你今晚發夢會見到我用一百萬買s3😂

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-3-30 09:34 AM 發表

你今晚發夢會見到我用一百萬買s3😂
今晚太遲啦,無得返轉頭,話時話,幾點蒲落去銅鑼灣攞嘢呀?

我知道點解封帖了 😂,原來係吹水吹爆帖,到達上限五百頁😅,所以自動封帖要再開新帖繼續吹😂
@kktc@kktc @那麼雞凍@那麼雞凍 @米赫洛域@米赫洛域 @德國老鼠@德國老鼠 @小薯阿伯@小薯阿伯 @subdate

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-3-30 08:56 AM 發表

邊會呢,你去尖咀揾佢買下野就得

引用:
原帖由 米赫洛域 於 2021-3-30 09:54 AM 發表

邊會呢,你去尖咀揾佢買下野就得
@kennykmlee 食完lunch我都去睇吓啲新NASA錶帶

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]