• 瀏覽: 1,980
  • 回覆: 18
因土地問題,瞓緊碌架床,而家張床褥都係3吋左右高

9吋10吋嘅床褥太高,下格用嘅話坐係床都頂頭,上格用嘅安全欄剩返好低

薄身床褥有咩推介?

熱賣及精選
海馬啦, 平靚正

引用:
原帖由 skydreamer888 於 2021-3-30 02:59 PM 發表

9吋10吋嘅床褥太高,下格用嘅話坐係床都頂頭,上格用嘅安全欄剩返好低

薄身床褥有咩推介?

水馬

海馬確實不錯的

引用:
原帖由 副見習初級新手 於 2021-3-30 10:16 PM 發表

海馬確實不錯的
咩尺寸同軟硬度都有

引用:
原帖由 skydreamer888 於 2021-3-30 02:59 PM 發表

薄身床褥有咩推介?

坐係床都頂頭,
床板到房頂做到1.1比較保險。
上格床"至少" 離天花1.1米(人可坐在床上) 不能少于1米。才不會撞頭 ...
通常在放好床褥後,成人在床上坐直,頭不會頂到天花板便算標準。

9吋10吋嘅床褥太高, 搜10cm 以下好多。
3寸左右。

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
無印都唔錯

引用:

薄身床褥有咩推介?

我用海馬

引用:
原帖由 空中飛 於 2021-3-30 06:05 PM 發表

水馬
水馬即係邊隻?

引用:
原帖由 cvg-user 於 2021-3-31 08:49 AM 發表

咩尺寸同軟硬度都有
對,我用軟嗰隻好似三吋厚。

引用:
原帖由 哪吒 於 2021-4-3 01:51 AM 發表

水馬即係邊隻?
撕開

佢老美金錢back up,要全世界國家分裂,煽動自己人內鬥
令到世界冇一個軍力or經濟體可抗衡美元
世界人民付出汗水去工作,佢無限QE來換我們的血汗
世界人民做了佢老美奴隸,可恨係有人認賊作父
毒果政棍不斷向人洗腦
我們要懂得思考,看看現實世界是什麼吧!
 MALFORS - 單人泡膠床褥, 特級承托 | IKEA
https://www.ikea.com.hk/zh/produ ... alfors-art-10272321

德國EMMA有冇人用過?
利申︰用緊其他,都想換

引用:
原帖由 pspchan2222 於 2021-4-3 06:47 AM 發表

撕開
撕林伯林

淘寶好多床褥都唔差,性價比高

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]