• 瀏覽: 3,271
  • 回覆: 66
  • 追帖: 1
一般嚟講,世界排名10名內都算係一級強隊,正式對賽好難會明顯分到優劣,所以唔會有魚腩出現!
對於排名頭10球隊,對11~30名球隊,雖然有些少佔優,但亦未必贏梗,可能係6:4波,仍然唔應該有魚腩⋯
但頭10對31~60呢?優勢開始明顯,但弱隊仍有一併之力,所以都應該唔太可以話遇到魚腩
頭10對61名過外呢?弱隊逼和到都叫爆冷,咁樣叫唔叫魚腩呢?!

熱賣及精選
先睇南美賽區,一共有10隊,世界排名分別係
3)巴西
7)亞根廷
8)烏拉圭
15)哥倫比亞
17)智利
25)秘魯
57)厄瓜多
69)委內端拉
79)玻利維亞
80)巴拉圭

歐洲賽區呢?一共有55隊,先唔好講太遠,淨係睇下葡萄牙嗰組球隊排名如何先⋯
30)塞爾維亞
42)愛爾蘭
98)盧森堡
108)亞塞拜疆

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-4-1 06:28 PM 發表

3)巴西
7)亞根廷
8)烏拉圭
15)哥倫比亞
17)智利
25)秘魯
57)厄瓜多
69)委內端拉
79)玻利維亞
80)巴位圭
以61名排名先可以開始叫魚腩,即係南美有3隊夠資格可以叫魚腩,比例上係30%

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-4-1 06:31 PM 發表

歐洲賽區呢?一共有55隊,先唔好講太遠,淨係睇下葡萄牙嗰組球隊排名如何先⋯
30)塞爾維亞
42)愛爾蘭
98)盧森堡
108)亞塞拜疆
5隊波有2隊魚腩,而且排名低過南美最弱嗰隊巴拉圭好多,以世界頭10球隊而言,可謂魚腩中嘅魚腩,佔40%

正所謂歐洲無弱隊啱吖?定係魚腩盡在歐洲A組啱呢?!

基斯坦奴如果冇得食歐洲頂級冇骨純魚腩
入球數目都唔知有冇依家嘅一半

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-4-1 06:46 PM 發表

基斯坦奴如果冇得食歐洲頂級冇骨純魚腩
入球數目都唔知有冇依家嘅一半
隊友入嘅已經冇計,計埋就應該破全國入球記錄

飲食男女呀
飲盧雲堡食爆漿牛丸呀

南美最渣應該係玻利維亞 但佢個主埸唔講得笑 海拔三千幾米  普通人去到呼吸都可能有困難 何況踢波

歐洲總有一條係左右...

引用:
原帖由 B_Bucket 於 2021-4-1 09:27 PM 發表

歐洲總有一條係左右...
葡萄牙得天獨厚,小組5隊竟然都有2隊

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-4-1 06:28 PM 發表

3)巴西
7)亞根廷
8)烏拉圭
15)哥倫比亞
17)智利
25)秘魯
57)厄瓜多
69)委內端拉
79)玻利維亞
80)巴拉圭
南美咁多無骨魚腩互刷
唔高就奇喇
亞洲有D隊排名都高嫁
唔通好勁咩

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-4-1 09:29 PM 發表

葡萄牙得天獨厚,小組5隊竟然都有2隊
所以基斯坦奴真係好幸福
踢國家隊有得食
踢養老聯賽又有得食
如果唔係都唔知點包裝

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-4-1 09:35 PM 發表

南美咁多無骨魚腩互刷
唔高就奇喇
亞洲有D隊排名都高嫁
唔通好勁咩
排明高唔勁咁你想話葡萄牙排第7會係弱隊,反而排108嘅阿塞拜疆先至係強隊?!咁葡萄牙逼和到阿塞拜疆係爆冷?!🤔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]