• 瀏覽: 15,890
  • 回覆: 238
  • 追帖: 1
美國愛滋原來至今在美國本土累死左大約583298人,其中4891人為13歲以下的兒童

拿,咪話我亂冠名,呢個病真的是在美國最早發現的

新聞講架

熱賣及精選
引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-3 00:57 發表

美國愛滋原來至今在美國本土累死左大約583298人,其中4891人為13歲以下的兒童

新聞講架
大陸呢啲嫁禍老美,印度,三文魚,甚至火星嘅絕招,美國下世都學唔到,老美收皮,同中國鬥賤,冇得諗

引用:
原帖由 swerner 於 2021-4-3 01:27 AM 發表

大陸呢啲嫁禍老美,印度,三文魚,甚至火星嘅絕招,美國下世都學唔到,老美收皮,同中國鬥賤,冇得諗
你可能就是大陸人代表,賤,好好檢討啦

醫療第一,科弟一,咁都死人第一。好心就唔好識認屎認屁啦,美國用諗賴中國嘅時間嚟研究,佢本土可能巳經清零。

引用:
原帖由 Retired2019 於 2021-4-3 02:49 AM 發表

醫療第一,科弟一,咁都死人第一。好心就唔好識認屎認屁啦,美國用諗賴中國嘅時間嚟研究,佢本土可能巳經清零。
衛生環境差,美國不是文宣講得咁好

不是戴不戴口罩的問題

露宿者,吸毒者,濫交,環境差好容易惹愛滋

引用:
原帖由 swerner 於 2021-4-3 01:27 AM 發表

美國都有好多賤格你又唔講,強姦大國都有資格譴責中國人權,天大笑話。

美國性病

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-3 12:57 AM 發表

新聞講架
踩低人 去抬高自己,這便是 醜陋的中國人 的劣根性。
尼個民族幾時可以進步,改變國性。

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-3 12:57 AM 發表

新聞講架
賊喊捉賊!!跟本美國先係源頭!!!

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-3 02:17 AM 發表

你可能就是大陸人代表,賤,好好檢討啦
條友都傻嘅

引用:
原帖由 Jackishere 於 2021-4-3 11:02 AM 發表

條友都傻嘅
沒事,理性討論,的確是新聞話當時在美國首先發現的病毒

引用:
原帖由 高達0.1 於 2021-4-3 09:31 AM 發表

賊喊捉賊!!跟本美國先係源頭!!!
其實好多病毒都是起源于美國,點解?因為好多新病毒是由地球無人原始森林區帶出的,而美國人是最鐘意去呢D地方玩或拍攝

但美國發現呢D新病例,肯定會隱瞞,就算隱無可隱,美國都會用辦法嫁禍

例如西班牙流感,豬流感。。。。,同埋COVID-19,啊,電子煙肺炎,新型流感

引用:

新聞講架
美國軍人攪猩猩攪出禍累死全世界!!!
全世界應該可以追討美國賠償!!!

引用:
原帖由 高達0.1 於 2021-4-3 03:45 PM 發表

重有美國培育殺人蜂又係禍及人類!!!真係除咗呢d又發明電腦病毒跟住賣doctor賺錢賺到上市!!!美國人為咗利益好無道德!!

引用:
原帖由 高達0.1 於 2021-4-3 03:45 PM 發表

師兄,你搞錯左,是美軍去阿瑪遜森林玩,俾大猩猩強奸

然后D美軍要過河,又怕食人魚咬JJ,所以排成一列,用XX插前面個XX,做成群體感染,將病毒帶返美國本地

主題標籤 #中國 #美國
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]