• 瀏覽: 12,591
  • 回覆: 119
鍾南山說:"世界對國產疫苗特別苛刻,如果疫苗有甚麼不妥當,早已罵翻天了!"
我說:"以前疫苗的研發,全由美英壟斷,賺個不亦樂乎,今次中俄異軍突起,搶去了許多生意,自然是恨得牙癢癢了!"

熱賣及精選
引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-4-3 07:12 AM 發表

鍾南山說:"世界對國產疫苗特別苛刻,如果疫苗有甚麼不妥當,早已罵翻天了!"
我說:"以前疫苗的研發,全由美英壟斷,賺個不亦樂乎,今次中俄異軍突起,搶去了許多生意,自然是恨得牙癢癢了!"
仲有一班偽西L牙癢癢

引用:
原帖由 batboy27 於 2021-4-3 07:38 AM 發表

仲有一班偽西L牙癢癢
即係曱甴?

簡直係殺父之仇 奪妻之恨?

正所謂
繼人米路有原因 我國想做正常人
疫苗外交唔揾笨 強國之路亦艱辛

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。
引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-4-3 07:12 AM 發表

講得太好喇🤷🏼‍♂️👏👏👏

先有武漢病毒,而家又整多隻國藥病毒出o黎

引用:
原帖由 奪命狗西 於 2021-4-3 07:54 AM 發表

偽西L出沒

引用:
原帖由 隔夜冰凍的手袋 於 2021-4-3 07:48 AM 發表

即係曱甴?
香港徐了政府之外,有人有能力買到疫苗嗎?
現在係鍾南山講野喎,他當然是講緊外國的媒體或代表啦!
在香討內,無論什麼事情內容不重要,只要在尾加一句死曱甴便可,已經可以引到一大班人即是衝出來幫口鬧,因為結尾才是重點。所以根本不需要問鬧緊誰。

http://edwardchankk.blogspot.com/
引用:
原帖由 隔夜冰凍的手袋 於 2021-4-3 07:48 AM 發表

即係曱甴?
係港土産 - 黃屎仆街死曱甴!

引用:
原帖由 奪命狗西 於 2021-4-3 07:54 AM 發表

時間証明一切,當日爆眼女post遮眼相,太子站死人又去裝香,呢d柒事你又吾提吓嘅?做人清醒d啦!你依家講呢d吾覺自己柒完又柒嫁咩?🤭🤭🤭

武漢肺炎有不妥當,罵翻天了嗎?

引用:

斷人衣食猶如殺人父母
肯定和你反

食國產菜,着國產底褲,又唔怕

引用:

真的人如其名,狗西俾狗𨳒的!

整隻低成效既疫苗仲可以打飛機

主題標籤 #南山
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]