• 瀏覽: 10,458
  • 回覆: 93
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 黑羊媽 於 2021-4-4 03:21 PM 發表

我覺得出馬路踩嘅單車都需要有車牌, 而家根本無法無天,大曬; 要其他道路使用者當佢係交通工具 ,佢就應該要有牌
單車上公路唔駛牌真係好L唔正常, 唔理90歲定12歲, 衝紅燈, 亂CUT線, 撞到人/車 都沒法追究, 搞到D公路單車L無法無天.
而且公路維修保養要錢架, 揸車要俾牌費, 才能有道路使用權. D單車L一毫子唔駛就可享有道路使用權, 合理咩?

精選汽車
引用:
原帖由 Capslock 於 2021-4-4 03:43 PM 發表

佢係扑街定冚家剷?
佢係仆街 + 冚家剷

引用:
原帖由 tko_investor 於 2021-4-4 09:58 PM 發表

單車上公路唔駛牌真係好L唔正常, 唔理90歲定12歲, 衝紅燈, 亂CUT線, 撞到人/車 都沒法追究, 搞到D公路單車L無法無天.
而且公路維修保養要錢架, 揸車要俾牌費, 才能有道路使用權. D單車L一毫子唔駛就可享有道路使用權, 合理咩?
除咗黃金寶同埋 送石油氣阿叔 ,其他人等應該一律禁止使用公路

引用:
原帖由 隔夜中心的獅子 於 2021-4-4 09:00 PM 發表

收皮啦你條賤生果狗!
真係陰公 呢隻生果賤狗 響新聞版政治版固之然成日畀人屌 黎到汽車版旅遊版都一樣畀人屌 🤭🤭🤭🥳🥳🥳

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2021-4-4 09:52 PM 發表

咪傻啦
唔通好似你咁柒!老板受緊有無比狗糧你食丫

小心安全呀嘛

“撳釘”係路權撚剋星,爬咗佢哋頭後就……

kwailo
引用:
原帖由 j14 於 2021-4-4 09:35 PM 發表

同路權L理論真係嘥氣, 何必幫人教仔呢遲d頭條會見到這些孝順仔
常備一盒撳釘在車內係常識吧!

kwailo
引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-4-4 02:40 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=X9xNrTaQsR4
車CAM直擊 - Single Line Not Parallel - YouTube

抵D9路權L

你出豉油我出雞,點都點乾你,順便跳番 part 舞先,呵呵!!
PK 單車L

引用:
原帖由 Capslock 於 2021-4-4 03:43 PM 發表

佢係扑街定冚家剷?
呢個重凸登上下鏡添

條單車L在彎前,做乜鳩咁踩🙄🤔,原來個響咹係咁用🙄🤔如正在考牌是合格🙄🤔攞咗個牌就肯定好架勢😂😂😂

引用:

佢係扑街定冚家剷?
單車L在車頭閘停車呢吓肯定可以告佢。

其實單車係就係要儘量單排, 但要平排,你都吹佢唔漲!  要同D單車L嘈, 晒氣啦!
等佢地有事咪學識囉!

引用:
原帖由 edgar329818 於 2021-4-4 03:50 PM 發表

哩兩個單車L雖然平排,但只佔一個車位。
片主哩D正仆街,現場兩線行車,自己行右線扒頭已經完事,又要响晒按又要屌人!
系咪條路你嫁?

Ps:我都揸車不是單車L
嘩,我真係唔信你咁好脾氣呀,你揸車未試過受過單車佬阻路,有時響按,係為左佢好,你見到佢地有倒後鏡?佢地平排吹水,就會分心,點樣知道哂前後左右情況?有咁有禮貌道德,你唔好揸車啦

IMG src="http://www.xboxlc.com/cards/sig/graw/manman0207.jpg">
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]