• 瀏覽: 16,787
  • 回覆: 31
  • 追帖: 4
琴日翻香港用回港易, 求其去間醫院做檢測, 瀨野了, 各位Ching注意要到指定醫院做核酸檢測

my business is none of your business
熱賣及精選
收左幾多錢? 近近地近羅湖有邊間..

引用:
原帖由 cocoliu1990 於 2021-4-4 07:26 AM 發表

琴日翻香港用回港易, 求其去間醫院做檢測, 瀨野了, 各位Ching注意要到指定醫院做核酸檢測
哪裡可以找到那間指定醫院?

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-4-4 02:39 PM 發表

上網打回港易指定醫院就搵到

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 cocoliu1990 於 2021-4-4 03:30 PM 發表

衛生署要我居家隔離, on9, 一系回大陸再做了再回港
你無睇下回港易隻健康馬唔係綠色。回大陸洗吾洗隔離?

引用:
原帖由 cocoliu1990 於 2021-4-4 03:30 PM 發表

可以返轉頭梗係返去做啦,回港易過關要指定醫院,做完會更新上粵康碼,再用粵康碼裡面轉回港綠碼先免隔離,我新年返嚟,响肇慶做等一次,因為醫院外發檢測去左廣州間化驗室,粵康碼入面係記錄化驗室個名而唔係肇慶第一人民醫院,粵康碼轉唔到㗎,雖然拎住張紙質報告係人民醫院抬頭,我都係返到深圳再揾間指定醫院再做一次,轉哂綠碼穩陣過關。

指定的市級醫院

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-4-4 02:39 PM 發表

回港易網站有

引用:

回大陸要隔離14日

港大應該穩陣

回港易有講邊幾間先得

引用:
原帖由 cocoliu1990 於 2021-4-4 07:26 AM 發表

一早就知,你無睇清楚啫

做好功課先吖嘛⋯⋯

我上次去澳門都系用呢間醫院都過到關, 所以無留意, 過關時衛生署都話好多人都系咁瀨野, 我同佢講你無同上司反應, 佢話講過好多次但上頭都沒改

主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]