• 瀏覽: 90,936
  • 回覆: 2,716
  • 追帖: 10
本主題由 4仔太郎 於 2021-5-12 02:14 PM 關閉
熱賣及精選
引用:
原帖由 樓下原始的車手 於 2021-4-4 10:59 PM 發表

韋力克出到去又唔太差,但係阿仙奴又梗係差一皮,係咩問題😓
韋力克真係幾勤力,呢球佢有走位幸運衝前執死雞射入!

新帖留個言。

引用:
原帖由 anish01 於 2021-4-4 11:20 PM 發表

韋力克真係幾勤力,呢球佢有走位幸運衝前執死雞射入!
後一碼起腳已經一飛衝天

以前無記粉絲當造星透明,而家就日日聲討。

某某一貼張繼聰的樂聲冷氣代言廣告圖後,張繼聰就冇得做代言人了,

無記股價被自稱上等人話有得升後,就由高位跌接近兩蚊
引用:
原帖由 樓下原始的車手 於 2021-4-4 10:59 PM 發表

韋力克出到去又唔太差,但係阿仙奴又梗係差一皮,係咩問題😓
一直都話佢比艾美利累,出佢雪奧燒,咪自然成為球迷眼中釘

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-4 08:38 PM 發表

大爆唔續約的話,隨時已經結束了西阿之旅

David Luiz is expected to undergo surgery to the cartilage on his knee after missing Arsenal's 3-0 defeat to Liverpool in the Premier League.

Sources confirmed to CBS Sports that ...
原本已跌緊watt,手術後只會繼續向下,約滿分手吧!

引用:
原帖由 Snowball1 於 2021-4-5 12:06 AM 發表

原本已跌緊watt,手術後只會繼續向下,約滿分手吧!
可惜而家中堅冇有經驗的大佬指揮防線

Chambers, Holding, Gabriel,Mari,Saliba,Dino

打中堅位最耐的已經係Holding

再由 河定拍張柏芝

對手見到笑呵呵

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-5 07:16 AM 發表

可惜而家中堅冇有經驗的大佬指揮防線

Chambers, Holding, Gabriel,Mari,Saliba,Dino

打中堅位最耐的已經係Holding
覺得馬里已經係較成熟穩健果個,但又經常唔出或傷,其實中堅位唔可能經常換喎,我地業餘都知啦!

引用:
原帖由 鈣薯 於 2021-4-5 09:18 AM 發表

再由 河定拍張柏芝

對手見到笑呵呵
只要有個人快少少,肯放膽錐佢地,就自然手忙腳亂

引用:
原帖由 鈣薯 於 2021-4-5 09:18 AM 發表

再由 河定拍張柏芝

對手見到笑呵呵
中堅組合應該唔會 阿迪達好堅持左右腳中堅各一

引用:
原帖由 bullish771 於 2021-4-5 09:37 AM 發表

只要有個人快少少,肯放膽錐佢地,就自然手忙腳亂
holding對傳統衝撞型中鋒可以,靈活型的唔掂。

張栢斯太慢,改打防中算啦

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-5 09:49 AM 發表

holding對傳統衝撞型中鋒可以,靈活型的唔掂。

張栢斯太慢,改打防中算啦
見到佢地兩個一齊打正選
同放棄場波無分別
真係老細出2億都攪唔掂全個陣容都要俾錢再買人
但諗諗上年以經用左一億買比比,沙列巴
洗完錢可以唔知用左係邊

睇波又睇股
官網最新消息,大爆似乎可以季尾前出場

David Luiz underwent a small procedure on his right knee on Sunday morning.

The procedure has been a success and David is now back at home rehabilitating. He will be able to return to daily support and recovery with our medical team at the training centre in the coming days.

David is expected to be back to full fitness and available for selection in the upcoming weeks.

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-5 09:47 AM 發表

中堅組合應該唔會 阿迪達好堅持左右腳中堅各一
兩個右腳試過 兩個左腳就真係未試過

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]