• 瀏覽: 90,939
  • 回覆: 2,716
  • 追帖: 10
本主題由 4仔太郎 於 2021-5-12 02:14 PM 關閉
引用:
原帖由 wai767676 於 2021-4-5 10:21 AM 發表

見到佢地兩個一齊打正選
同放棄場波無分別
真係老細出2億都攪唔掂全個陣容都要俾錢再買人
但諗諗上年以經用左一億買比比,沙列巴
洗完錢可以唔知用左係邊
鬼咩,一個踢唔到身價,另一個更慘,連阿仙奴波衫同號碼都未有。

熱賣及精選
完全駁唔到這位師兄的留言

交歌   
左手右手...  達叔你而家冇得揀

https://www.youtube.com/watch?v=x_LlObbTZR0

不知道為何我要作歌  不知道何時才再上top4
我的心只想踢歐冠    沒氣力回頭

不知道為何阿記變西  只知道高層迎來這個黑撚
怕這工廠降去英冠    令假阿顫抖

尚記得   當天的Invincible
來自你雲格  J得好享受
同樣記得  當天的固執方丈
8年冇奪冠   就這樣而分手

從那天起這不是爭四隊
從那天起我不想睇西波
夜晚都早訓了  想屌都屌不出口
我們輸了  卻笑住拍手

從這天起你應放棄英超
從這天起向歐霸裡著手
為何沒力氣三點去睇波打J
跌到中游   有什麼可擁有

No Kroenke , No Fxxk
引用:
原帖由 HingisForever 於 2021-4-5 01:25 PM 發表

交歌   
左手右手...  達叔你而家冇得揀

https://www.youtube.com/watch?v=x_LlObbTZR0

不知道為何我要作歌  不知道何時才再上top4
我的心只想踢歐冠    沒氣力回頭

不知道為何阿記變西  只知道高層迎來這個黑撚
怕這工廠降去英冠    令假阿顫抖

尚記得   當天的Inv ...
精彩

已經置頂,歌名係「屌不出口」

主場入唔到波,係邊個的問題

(今年其實冇主場factor啦)

Heard it via respectable source that Pierre-Emerick Aubameyang will NOT be the @Arsenal captain next season. #AFC

咁不如傳埋賣Q左佢啦

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-5 04:55 PM 發表

精彩

至經置頂,歌名係「屌不出口」
呢首應該叫神之手

泰晤士報:阿森納或考慮出售薩卡!歐媒:槍手盯上葡萄牙中場新星
https://knews.site/?p=news&n ... 8mI9f7WvM7EG7r-scTc

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-5 04:55 PM 發表

精彩

已經置頂,歌名係「屌不出口」
我都諗唔到點改歌名..
呢場其實同金曼果場一9樣
比數唔係問題, 場面先覺得絕望, 大人同細路踢咁
滿希望?  對西阿係唔work

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-5 06:41 PM 發表

Heard it via respectable source that Pierre-Emerick Aubameyang will NOT be the @Arsenal captain next season. #AFC

咁不如傳埋賣Q左佢啦
呢個推主既source 都幾準下
係真就有機會賣埋佢吐現

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-5 12:57 PM 發表

完全駁唔到這位師兄的留言

摩佬以前成日寸雲加只可爭前四

但勢估唔到佢 要為爭前四而發球員老脾

引用:
原帖由 lf5499 於 2021-4-5 07:26 PM 發表

泰晤士報:阿森納或考慮出售薩卡!歐媒:槍手盯上葡萄牙中場新星
https://knews.site/?p=news&newsid=9115&fbclid=IwAR1hUaVj_e0iP5P55D8udd0X4t0CJgLKvZpjlshl8mI9f7WvM7EG7r-scTc
都係嗰句:札卡最佳位置唔係三中場最後一個

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-5 06:41 PM 發表

咁不如傳埋賣Q左佢啦
今年咁既態度,有球隊要真係有價好快啲甩,咁水槍咪可能有得留低?

以前無記粉絲當造星透明,而家就日日聲討。

某某一貼張繼聰的樂聲冷氣代言廣告圖後,張繼聰就冇得做代言人了,

無記股價被自稱上等人話有得升後,就由高位跌接近兩蚊
引用:
原帖由 woltif 於 2021-4-5 11:30 PM 發表

今年咁既態度,有球隊要真係有價好快啲甩
呢個年紀邊有人要
就算有,叫價唔會高,而且又要高薪

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-4-5 11:28 PM 發表

都係嗰句:札卡最佳位置唔係三中場最後一個
文中講個個係7號沙加仔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]