• 瀏覽: 89,318
  • 回覆: 2,712
  • 追帖: 13
本主題由 4仔太郎 於 2021-4-5 09:37 AM 設置高亮
引用:
原帖由 kpchanaaa 於 2021-4-12 06:30 PM 發表

四分鐘都可以
2分鐘夠啦。。
耐過你打J 

No Kroenke , No Fxxk
熱賣及精選
引用:
原帖由 HingisForever 於 2021-4-12 06:35 PM 發表

2分鐘夠啦。。
耐過你打J 
長時間通常多角度重播

貝毛是否歐覇隊?多D曝光率以便出售?

英超似乎場場出栢芝

引用:
原帖由 HingisForever 於 2021-4-12 06:33 PM 發表

所以超人黎到就好似救世主咁
其實得1個創造型中場唔夠,比人mark 死你已經gg 啦 
以前有Carzola, Ozil, Rosicky果時d波幾爽朗...

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
胡適曾說過:爭你自己的自由就是爭國家的自由,因為自由平等的國家不是一群奴才建造得起來的
人大全面閹割香港民主選舉,卻美化說是「完善」
引用:
原帖由 kpchanaaa 於 2021-4-12 06:29 PM 發表

英冠超班
利物浦都要吃盡苦頭,可能風流波

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-12 08:27 PM 發表

貝毛是否歐覇隊?多D曝光率以便出售?

英超似乎場場出栢芝
傳貝毛話要去Psg後

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 貓腩 於 2021-4-13 12:11 AM 發表

利物浦都要吃盡苦頭,可能風流波
西阿今年追唔追到摩廁

而家saka, T3  都冇埋
雙翼齊折, 想贏波冇辦法
ESR, 超人有輕傷都要出場博
dry馬應該冇問題, 羊可能後備出黎博門前果腳
laca 抖4日可以回復到
星期四當決賽, 打死罷就

No Kroenke , No Fxxk
引用:
原帖由 kpchanaaa 於 2021-4-13 12:17 AM 發表

西阿今年追唔追到摩廁
精神面貌無咩可能

引用:
原帖由 HingisForever 於 2021-4-13 12:17 AM 發表

而家saka, T3  都冇埋
雙翼齊折, 想贏波冇辦法
ESR, 超人有輕傷都要出場博
dry馬應該冇問題, 羊可能後備出黎博門前果腳
laca 抖4日可以回復到
星期四當決賽, 打死罷就
As per @AdrianJKajumba (who was first to report on Flo Balogun's contract extension few days ago) - Arsenal are optimistic Bukayo Saka has avoided serious injury after being forced off against Sheffield United. Arsenal medics are confident that Saka just suffered a dead leg

不過dead leg都係警號,肌肉負荷已經到達頂點,隨時會受傷

今場對手係差D
但整體都叫唔錯
希望下場都唔好出隻羊啦
我唔知係咪有偏見,
見親佢HEA踢就嬲

睇波又睇股
沙卡仔的確難得,前面幾個位都適應到,如放落閘位真係嘥料同埋都差啲

引用:
原帖由 wai767676 於 2021-4-13 08:59 AM 發表

今場對手係差D
打整體都叫唔錯
希望下場都唔好出隻羊啦
我唔知係咪有偏見,
見親佢HEA踢就嬲
用隻羊強攻人真係唔適合,呢場後備都唔好出最好

引用:
原帖由 時光五缺 於 2021-4-12 05:17 PM 發表

Giroud性價比高到...
今季係車仔仲可以係歐聯分組對Seville hat trick
佢本身可以係阿記踢多兩三季,如果無買美洋.
主要係買了當時國家隊後備既Lacazette, 都唔明用成50M買嚟仲咩,根本功用就係弱化版既Giroud

引用:
原帖由 bullish771 於 2021-4-13 09:56 AM 發表

用隻羊強攻人真係唔適合,呢場後備都唔好出最好
Nketiah
Aubameyang
二選一,用邊個後備落場踩草

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]