• 瀏覽: 73,651
  • 回覆: 227
  • 追帖: 12
本主題由 4仔太郎 於 2021-4-5 09:37 AM 設置高亮
又黎小鳳姐。。
聽日補番首哥哥!! 

No Kroenke , No Fxxk
熱賣及精選
引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-4 08:38 PM 發表

大爆唔續約的話,隨時已經結束了西阿之旅

David Luiz is expected to undergo surgery to the cartilage on his knee after missing Arsenal's 3-0 defeat to Liverpool in the Premier League.

Sources confirmed to CBS Sports that ...
大爆要走啦
佢踢3場好波,就爆1,2場, 次次都大大鑊
失分兼輸士氣
淨係慢同高章波2飯都已經冇得救

交歌   
左手右手...  達叔你而家冇得揀

https://www.youtube.com/watch?v=x_LlObbTZR0

不知道為何我要作歌  不知道何時才再上top4
我的心只想踢歐冠    沒氣力回頭

不知道為何阿記變西  只知道高層迎來這個黑撚
怕這工廠降去英冠    令假阿顫抖

尚記得   當天的Invincible
來自你雲格  J得好享受
同樣記得  當天的固執方丈
8年冇奪冠   就這樣而分手

從那天起這不是爭四隊
從那天起我不想睇西波
夜晚都早訓了  想屌都屌不出口
我們輸了  卻笑住拍手

從這天起你應放棄英超
從這天起向歐霸裡著手
為何沒力氣三點去睇波打J
跌到中游   有什麼可擁有

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-5 04:55 PM 發表

精彩

已經置頂,歌名係「屌不出口」
我都諗唔到點改歌名..
呢場其實同金曼果場一9樣
比數唔係問題, 場面先覺得絕望, 大人同細路踢咁
滿希望?  對西阿係唔work

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-5 06:41 PM 發表

Heard it via respectable source that Pierre-Emerick Aubameyang will NOT be the @Arsenal captain next season. #AFC

咁不如傳埋賣Q左佢啦
呢個推主既source 都幾準下
係真就有機會賣埋佢吐現

引用:
原帖由 woltif 於 2021-4-7 10:55 AM 發表

睇咗少少皇馬對利記,皇馬條老鬼中場線可以玩到利記殘。
睇左上半。。
利記今場輪到佢地比皇馬禁住砌,冇哂上場high press,  可能上場博等太盡!!
而家得不償失,主場贏2粒唔失波,有難度。。

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-7 04:58 PM 發表

往事只能回味...2005-2006 歐聯可以成十埸唔失波

Man City conceding last night means that Arsenal still hold the Champions League record for the longest run without conceding a goal.

995 minutes.

1223888 ...
Lehmann + toure + vierra + gilberto
條spine 冇得比。。,

Oh no..  
Charles Watts
Arsenal confirm Kieran Tierney has suffered ligament damage in his knee. No surgery required, due back to full training in four to six weeks. Ouch! Huge blow.

仆街啦.. 咁快要作定歌

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-7 10:05 PM 發表

冇泰仔,打返3421?Saka再演左翼衞?

下季一定要簽個正宗左閘了,泰仔一年可能傷半季

霸氣盃入到4強
對 villareal/zagreb 就要打3後衛

引用:
原帖由 十九八 於 2021-4-8 07:38 AM 發表

今朝賭波
睇左全場波圖對車仔
好明顯波圖上半場踢得唔錯咁輸
同阿記犯錯好似

中堅唔好輕標波
人地一過就死

換人未調整輸多粒
後場控球控得差
比人偷到打反擊

希望阿迪達教到班波咩叫適時控球
唔係對英超球隊死硬
2球都係波圖犯錯
但都要 mount 同 chilwell 把握好
第1球mount 見人地標甩即轉身空哂射得
如果西阿多數控定再交,機會就冇左
呢d 就係球商
第2球人地控甩,但西阿除左T3, 冇第2個閘有chilwell 既膽色。。

郭能比狗會做左。。
咩事  

引用:
原帖由 woltif 於 2021-4-8 02:17 PM 發表

好似話得罪競賽董事小組
不過條友騎功好普通
D 馬又古靈精怪, 換第2個好過

星期日女皇盃
日本3隻黎哂, 唔包T 都算失敗

附件

Screenshot_2021-04-08-21-01-34-573_com.android.chrome.png(293.59 KB)

2021-4-8 09:04 PM

引用:
原帖由 woltif 於 2021-4-8 11:27 PM 發表

冠軍一哩
冇日本馬
山寨馬王好穩陣

引用:
原帖由 kpchanaaa 於 2021-4-8 10:52 PM 發表

金槍跑乜
今晚3點...  
陪著你西 , 西埋可以養生
你點呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]