• 瀏覽: 73,554
  • 回覆: 83
  • 追帖: 12
本主題由 4仔太郎 於 2021-4-5 09:37 AM 設置高亮
到!

首歌好唏噓!

熱賣及精選
引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-4 05:42 PM 發表

吓?我Set在100咋喎
基本上大部份師兄都仲可以入
身為Golden Member, 我權限只有80

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-4 06:18 PM 發表

我都係Golden Member, 原來只有80

睇錯400 短消息
冇問題啦,𠵱家入到去追緊帖

昨晚起唔到身,原來完全冇損失

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-4 08:38 PM 發表

大爆唔續約的話,隨時已經結束了西阿之旅

David Luiz is expected to undergo surgery to the cartilage on his knee after missing Arsenal's 3-0 defeat to Liverpool in the Premier League.

Sources confirmed to CBS Sports that ...
原本已跌緊watt,手術後只會繼續向下,約滿分手吧!

引用:
原帖由 HingisForever 於 2021-4-5 01:25 PM 發表

交歌   
左手右手...  達叔你而家冇得揀

https://www.youtube.com/watch?v=x_LlObbTZR0

不知道為何我要作歌  不知道何時才再上top4
我的心只想踢歐冠    沒氣力回頭

不知道為何阿記變西  只知道高層迎來這個黑撚
怕這工廠降去英冠    令假阿顫抖

尚記得   當天的Inv ...
好悲慘嘅阿迷

起身睇波,希望唔西啦⋯⋯阿記加油!

好定差D

引用:
原帖由 十九八 於 2021-4-9 03:18 AM 發表

我睇少少西
唔止少少西

引用:
原帖由 HingisForever 於 2021-4-9 03:50 AM 發表

HT 0 - 0
前場saka,最有威脅,可惜佢唔fit 
果球咁都射斜
華安都係冇料到,換dry 馬 / pepe 啦
支持換馬仔

韋少中柱!

引用:
原帖由 鈣薯 於 2021-4-9 04:00 AM 發表

剛起身

踢成點?
西!

拿卡⋯⋯