• 瀏覽: 90,932
  • 回覆: 79
  • 追帖: 10
本主題由 4仔太郎 於 2021-5-12 02:14 PM 關閉
引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-4 04:26 PM 發表

阿迪達    阿森納    前景滿風浪
前途在那方   滿心希望    找不到岸
這陣容    冇盼望 明天再一樣
前途在遠方 要登彼岸 恐怕變絕望

唔努力 唔上進 就算輸波毋須要罰
離題萬丈 唔向上 別再回頭望
這後防    心惶惶    零封冇希望
成日在九搓 派膠俾人  低B到暈

阿迪達    阿森納    如今冇希望
前途在那方 我天天在癡心盼望
阿美羊   曾盼望     如今 ...
留嗰位先

熱賣及精選
引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-7 12:11 PM 發表

利記其實上場對西阿都算用咗力去逼搶,以佢哋班波今年的狀態,頂唔到連續兩場係咁...

不過利迷會話,上場不知幾easy

皇馬老鬼中場仲有貨,咁超人就放棄俾西阿咯
其實主要係今場基達夢遊,米拿上場打完冇出,阿奴同門神表現好差勁

又中柱

引用:
原帖由 wai767676 於 2021-4-9 04:31 AM 發表

得20分鐘用馬天
。。。柏迪佢好似傳失3次
好吾掂

一早要揾入比比啦

引用:
原帖由 十九八 於 2021-4-9 04:47 AM 發表

原來阿仙奴今場係十四場第一場無失球
冇啦

賀定同加比爾輸孤寒,一早踢上去啦

引用:
原帖由 十九八 於 2021-4-9 11:44 AM 發表

我就輸左一部iphone
70分鐘買阿記贏
我都一樣,見win 3倍已買,點知⋯⋯

其實應該早小小換人,太遲入得一粒

引用:
原帖由 lf5499 於 2021-4-9 01:04 PM 發表

佢係場上都唔幫得幾多 ,尤其係同拿卡同場,拿卡墜後兩個位置重疊晒,反而而家睇傷左t3同雷斯就真係大獲,仲有左翼位,睇唔到邊個係固定正選
有雷斯D大佬補時未必輸角球,
不過有冇12碼出現吾敢包

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-12 10:04 AM 發表

水槍入到英超第五十球...用了近四季時間
奧巴都63球啦,仲係半季hea 踢

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-12 03:25 PM 發表

𣎴要為佢找藉口了,平均一場踢成70分鐘

真係後備材料 , 希望賣到3 千萬, 否則減一半人工先好留

引用:
原帖由 HingisForever 於 2021-4-14 12:17 AM 發表

可以即時起機..  
我都想見識下
btw, 今晚有冇人睇 psg v 拜神
好似明晚緊張,要養身,今晚要休息

引用:
原帖由 peter524 於 2021-4-14 09:10 PM 發表

No Aubameyang or Odegaard. Balogun and Azeez were involved in the training session.

睇怕明晚都係對錫菲聯的陣容啩
係都吾錯,作客入三球喎

好小同時出賀定柏芝 ,兩個甩轆孖寶兄弟

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]