• 瀏覽: 3,963
  • 回覆: 35
1:07 ... 1,林志玲 / 波多野結衣
1:39 ... 2,SELINA@SHE / 大槻響
2:04 ... 3,胡杏兒 / 蒼井空
2:27 ... 4,蔡思貝 / 希島愛理
3:03 ... 5,林秀怡 / 水野朝陽
3:46 ... 6,謝安琪 / 友田彩也香

4:11 ... 7,張韶涵 / 櫻井莉亞
4:30 ... 8,梁靜茹 / 石原莉奈
4:46 ... 9,何雁詩 / 小板惠
5:07 ... 10,歐弟 / 櫻空桃

https://www.youtube.com/watch?v=i0LQTUvG1fA

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
一哭二鬧三上...  

無既

引用:
原帖由 真炎黃子孫 於 2021-4-5 02:11 PM 發表

一哭二鬧三上...  

無既
三上係紅 , 但都要有人同佢撞樣 , 咁先上到榜架

回覆 引用 TOP

十大撞面女優中 , YOUTUBER都話何雁詩同小板惠係最相似一對 !!! 

回覆 引用 TOP

冇個似,最似當年劉華同梁榮忠撞面素人女優

一早知啦

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
希島愛理其實更像之前在台灣鬧出風波的那個阿帕契姐~不是很紅的女明星李蒨蓉╮(╯∀╰)╭ 水野朝陽年輕的時候~ 根本是暗黑版長髮的郭雪芙😍

引用:
原帖由 李公尚 於 2021-4-5 09:14 PM 發表

希島愛理其實更像之前在台灣鬧出風波的那個阿帕契姐~不是很紅的女明星李蒨蓉╮(╯∀╰)╭ 水野朝陽年輕的時候~ 根本是暗黑版長髮的郭雪芙😍
未肥前既水野朝陽=郭雪芙 , 肥左既既水野朝陽=林秀怡 ,
純邏輯推理 , 即係 ...

瘦左既林秀怡=郭雪芙??? ^.^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 心中空虛 於 2021-4-5 06:45 PM 發表

冇個似,最似當年劉華同梁榮忠撞面素人女優

... 兄台 , 你 D喜好會唔會太特別???

除咗隻鮑有啲似之外, 都唔知邊忽似?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]