• 瀏覽: 1,511
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
熱賣及精選
我仲玩緊

刷到6星獵人了,我趕緊把火龍一套刷出嚟

To live is to learn, to learn is not to live。
太易玩,雷龍神裝都做埋 。

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-4-7 08:13 AM 發表

太易玩,雷龍神裝都做埋 。
呢隻係我玩咁多隻MH之中最易既一隻。由開始玩到爆機,打咗一百場都唔駛,打埋雷神龍都未試過任務失敗。由頭到尾都只係用斬斧,又唔駛點砌裝,都未玩其他武器。只係靠防唔靠技能都輕鬆過版。刷多一兩套裝就可以封GAME等更新。

返去玩MHW唔駛睇壞眼。

引用:
原帖由 全力蛋散 於 2021-4-7 08:47 AM 發表

呢隻係我玩咁多隻MH之中最易既一隻。由開始玩到爆機,打咗一百場都唔駛,打埋雷神龍都未試過任務失敗。由頭到尾都只係用斬斧,又唔駛點砌裝,都未玩其他武器。只係靠防唔靠技能都輕鬆過版。刷多一兩套裝就可以封GAME等更新。

返去玩MHW唔駛睇壞眼。
睇壞眼咁嚴重???我覺得畫面幾好吖!

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-4-7 02:02 PM 發表

應該唔係指畫面差
係指出招rgb光影個多,
4個人,4隻貓畫面好亂

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-4-7 02:02 PM 發表

SWITCH用手提MODE玩,畫面還可接受,但會睇得好辛苦。不過一用大電視玩,所有畫面上既缺點立即表現晒出黎。

好多畫面素材一放大就唔得。感覺所有資源的放晒係對孖妹上。MHW係衰在個接待員好樣衰……

引用:
原帖由 全力蛋散 於 2021-4-7 04:09 PM 發表

SWITCH用手提MODE玩,畫面還可接受,但會睇得好辛苦。不過一用大電視玩,所有畫面上既缺點立即表現晒出黎。

好多畫面素材一放大就唔得。感覺所有資源的放晒係對孖妹上。MHW係衰在個接待員好樣衰……
孖妹真係好正,特別係妹妹

引用:
原帖由 Qoo888888 於 2021-4-7 07:16 PM 發表

嘩!動畫泥炸喎!😂

引用:
原帖由 Qoo888888 於 2021-4-7 07:16 PM 發表

小朋友才要做選擇,我全都要!

大人會真人雙飛。