• 瀏覽: 11,054
  • 回覆: 120
  • 追帖: 1
雖然我呢區已抄唔少,但我呢區違泊仍然嚴重!可見唔提高罰款額都係冇用!

精選汽車
香港人慣性作姦犯科,辛苦晒阿sir

引用:
原帖由 ddboy 於 2021-4-6 08:18 PM 發表

Good job! 雖然,我兩個星期中咗三張,違例,抄牌,公道!
咁師兄你都公道。

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2021-4-6 07:50 PM 發表

流動攝影都叫高科技?🤭
數碼攝錄已超過廿年,已經唔新

高科技係在於資料流動歸檔,同用軟件即時管理。呢頭拍,果頭中央電腦已圖文並茂。

呢的近幾年才流行。

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-4-6 08:52 PM 發表

水泉澳山邊都中,政府真係好等錢使
咁係咪違泊先??

違例,抄牌就快,
D環保斗老馮掉到一街都系

法例就好似餐單,你食得起咪任食囉

仆街個個老馮停晒惠康門口,抵死。

師傅教落:有頭髮就自然有辦法
一早就應該做了,違泊泊到連巴士站都不能上落客.連出入路口都停滿違泊車輛.......

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-4-6 07:06 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210406/bkn-20210406144837592-0406_00822_001.html

香港的違泊問題嚴重,單單在沙田區,由今年2月至今,警方已發出了逾4萬張定額罰款告票。警方流動攝錄隊今日(6日)更在全港進行執法行動,打擊造成道路阻塞的行車違例事項,在沙田正街近擔杆莆街,有一隊4名交通警執法,並攝錄 ...
沙田正街依舊違泊嚴重,要配合加重罰則,先有機會改善違泊問題吧

引用:
原帖由 shun08 於 2021-4-6 09:18 PM 發表

交通肯定暢順好多
無,罰則無阻嚇力

應該啦,住沙田都知果個位塞到呢

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-4-6 07:06 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210406/bkn-20210406144837592-0406_00822_001.html

香港的違泊問題嚴重,單單在沙田區,由今年2月至今,警方已發出了逾4萬張定額罰款告票。警方流動攝錄隊今日(6日)更在全港進行執法行動,打擊造成道路阻塞的行車違例事項,在沙田正街近擔杆莆街,有一隊4名交通警執法,並攝錄 ...
做得好,比個like你

引用:

請警察全港都強硬執法

兩邊泊晒車, 中間加多架

重有舖頭放張椅係路邊霸位

巴士停係路中心, 巴士佬打上公司報,我幾號車係邊出唔到車

好似坐白車咁, 要交通警黎開路

黑暴以黎社會退化由人到車都無人守秩序

去到邊都要開火同人嘈

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]