• 瀏覽: 21,832
  • 回覆: 65
  • 追帖: 3
李君妍今日(6/4)現身將軍澳電視城出席無綫劇集《大步走》之「跑友大步走·終極戰」,連同其他參演藝員及「跑友大步走」得獎者一同圍繞電視城競跑,場面熱鬧。

提到衝線一刻氣來氣喘,君妍笑言:「頭先衝線嗰一刻,小腿突然好似有啲事,唔知係唔係乳酸積住,好似企唔穩,可能上身比較重,負擔比較大,所以腳軟。其實喺我人生裡面跑步經驗唔係好多,我只係鍾意做一啲靜態嘅運動,最好就係游水喇,因為唔使出汗。(你都幾識揀!)最好就係瞓喺度做運動嗰啲。(呢類型運動減肥成效不大!)哈哈!所以我下半身比較肥。」

https://www.hk01.com/article/608750?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

熱賣及精選
大包整多兩籠
大包整多兩籠
唔怕滯

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
揾黃晶拍返部動作片啦

回覆 引用 TOP

乜水呢?

回覆 引用 TOP

舊相

回覆 引用 TOP

曲線話自己大波 🤣

訓起度做運動 ,都幾識嘆

回覆 引用 TOP

呢件好屌

引用:
原帖由 麥明C 於 2021-4-6 07:24 PM 發表

李君妍今日(6/4)現身將軍澳電視城出席無綫劇集《大步走》之「跑友大步走·終極戰」,連同其他參演藝員及「跑友大步走」得獎者一同圍繞電視城競跑,場面熱鬧。

提到衝線一刻氣來氣喘,君妍笑言:「頭先衝線嗰一刻,小腿突然好似有啲事,唔知係唔係乳酸積住,好似企唔穩,可能上身比較重,負擔比較大,所以腳軟。其實喺我人生裡面跑步經驗唔係好多,我只係鍾意做一啲靜態嘅運動,最好就係游水喇,因為唔使出汗。(你都幾識揀 ...
地心吸力

回覆 引用 TOP

舊相,有冇新

都OK

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 麥明C 於 2021-4-6 07:24 PM 發表

提到衝線一刻氣來氣喘,君妍笑言:「頭先衝線嗰一刻,小腿突然好似有啲事,唔知係唔係乳酸積住,好似企唔穩,可能上身比較重,負擔比較大,所以腳軟。其實喺我人生裡面跑步經驗唔係好多,我只係鍾意做一啲靜態嘅運動,最好就係游水喇,因為唔使出汗。(你都幾識揀 ...
好操

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天天遇婆仔 於 2021-4-6 09:13 PM 發表

舊相,有冇新

Ok

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 麥明C 於 2021-4-6 09:21 PM 發表

吾係好大

回覆 引用 TOP

主題標籤 #李君妍
提示:支持鍵盤翻頁左 右