• 瀏覽: 21,099
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 04:41 PM 發表

前年走咗隻Batman 之後一直想追翻 🥲不過貴曬追5翻 Batgirl 又5系咁鐘意 百事珠帶靚不過無我份 而家出翻板帶Batman 仲有機會排 🥺
師兄你機會黎👍

引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-4-7 09:14 PM 發表

百事同exp黑白,百事已經有了,等出貨😊
儲齊咁多人款百事🤤 強呀👍

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 09:37 PM 發表

儲齊咁多人款百事🤤 強呀👍
百事靚嘛!板帶鋼可以日日帶

引用:
原帖由 subdate 於 2021-4-7 09:32 PM 發表

只係減少AD, 但又唔係自己開BT.....🤔
純粹減產?!
好似係疫情關係舊年焗住要減產先攪到咁癲 聽美國啲谷友講波士頓本來會開BT 不過拖咗成9個月都仲未開到 其他BT要裝修都無傢俬同飾櫃 要等Roldeco開工 🤯 不過AD就照減

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-4-7 09:36 PM 發表

師兄你機會黎👍
衰在當時窮 要放表換表 如果留到而家就仲開心 不過呢 又想要綠黑 又想要Batman 但系淨係夠$同人情牌入其中一隻

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 09:55 PM 發表

衰在當時窮 要放表換表 如果留到而家就仲開心 不過呢 又想要綠黑 又想要Batman 但系淨係夠$同人情牌入其中一隻
宜家有機會入返都ok, 我本身唔特別like batman,我like 百事多啲

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 09:55 PM 發表

話時話你買到黒白地已經好好,我一隻都冇🥲

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-4-7 09:57 PM 發表

宜家有機會入返都ok, 我本身唔特別like batman,我like 百事多啲
珠帶我都騎5住😓 
Batman 我有感情所以想追翻佢先再諗百事

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-4-7 10:00 PM 發表

話時話你買到黒白地已經好好,我一隻都冇🥲
其實我全部嘢都係由隻Batman開始 佢腳頭好 如果5系佢我可能仲系一隻綠針 又或者已經放咗換隻單紅 

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 10:10 PM 發表

其實我全部嘢都係由隻Batman開始 佢腳頭好 如果5系佢我可能仲系一隻綠針 又或者已經放咗換隻單紅 
買返batman先👍

駛唔駛食炒價

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯
引用:
原帖由 edbe 於 2021-4-7 10:38 PM 發表

駛唔駛食炒價
感恩 5洗 🥲不過要出賣靈魂同肉體 😅 即係做下跑腿

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 10:48 PM 發表

感恩 5洗 🥲不過要出賣靈魂同肉體 😅 即係做下跑腿
跑腿都係出吓勞力姐,扺啦⋯⋯跑多幾次都ok👍

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-4-7 10:57 PM 發表

跑腿都係出吓勞力姐,扺啦⋯⋯跑多幾次都ok👍
多得老闆娘俾機會我老婆同我 🥲 我準備食軟飯lu

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 11:23 PM 發表

多得老闆娘俾機會我老婆同我 🥲 我準備食軟飯lu
你估軟飯個個有得食😂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]