• 瀏覽: 20,969
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 02:38 AM 發表

重有一日就知系咪真
唔會出返鋼款板帶呀,咁可樂百事都會出返🤔

精選汽車
引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 04:41 PM 發表

前年走咗隻Batman 之後一直想追翻 🥲不過貴曬追5翻 Batgirl 又5系咁鐘意 百事珠帶靚不過無我份 而家出翻板帶Batman 仲有機會排 🥺
師兄你機會黎👍

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 09:55 PM 發表

衰在當時窮 要放表換表 如果留到而家就仲開心 不過呢 又想要綠黑 又想要Batman 但系淨係夠$同人情牌入其中一隻
宜家有機會入返都ok, 我本身唔特別like batman,我like 百事多啲

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 09:55 PM 發表

衰在當時窮 要放表換表 如果留到而家就仲開心 不過呢 又想要綠黑 又想要Batman 但系淨係夠$同人情牌入其中一隻
話時話你買到黒白地已經好好,我一隻都冇🥲

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 10:10 PM 發表

其實我全部嘢都係由隻Batman開始 佢腳頭好 如果5系佢我可能仲系一隻綠針 又或者已經放咗換隻單紅 
買返batman先👍

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 10:48 PM 發表

感恩 5洗 🥲不過要出賣靈魂同肉體 😅 即係做下跑腿
跑腿都係出吓勞力姐,扺啦⋯⋯跑多幾次都ok👍

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 11:23 PM 發表

多得老闆娘俾機會我老婆同我 🥲 我準備食軟飯lu
你估軟飯個個有得食😂

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-7 11:51 PM 發表

我D Projects 一個7月完 一個9月完 跟住仲未有著落 有D擔心 ️而家又無乜可能搵工做 ️諗住個荷包做人又5想放棄呢D不良嗜好 😫 
Batman你可以遲啲先買,攪掂生活先。

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-8 12:18 AM 發表

我諗都係報咗名排住隊再睇下點😅
睇下啲timing得唔得 真後悔早兩個月無收埋多D落雨柴 😔
排到差唔多啦

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-8 07:04 AM 發表

我驚7月就出貨😭
冇咁快排到呀🤔

引用:
原帖由 Stephkoi 於 2021-4-8 12:18 AM 發表

我諗都係報咗名排住隊再睇下點😅
睇下啲timing得唔得 真後悔早兩個月無收埋多D落雨柴 😔
你啲柴變咗錶,一樣係燒,不過係燒銀紙🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]