• 瀏覽: 21,135
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
重有一日就知系咪真

附件

C575A847-2BE8-4026-808F-16AFAD649473.jpeg(39.75 KB)

2021-4-7 02:38 AM

精選汽車
引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-4-7 03:15 AM 發表

唔會出返鋼款板帶呀,咁可樂百事都會出返🤔
今年D風吹到亂曬大籠 deep fake P圖 之前都5少 不過呢本catalog 同舊年流出嘅綠黑 藍黑 時間幾吻合 

仲有珠帶天行同磒石地通😱 不過流D相出尼個PK又5影隻探2 🥊🥊

引用:
原帖由 木伽四點 於 2021-4-7 10:07 AM 發表

翻出運動3格帶  救市
傳百事圈會淨係得板帶 而家外國D表老即時夾高曬珠帶百事個價

引用:
原帖由 商界芳香的心事 於 2021-4-7 04:24 PM 發表

前年走咗隻Batman 之後一直想追翻 🥲不過貴曬追5翻 Batgirl 又5系咁鐘意 百事珠帶靚不過無我份 而家出翻板帶Batman 仲有機會排 🥺

引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-4-7 03:47 PM 發表

應該唔會,鋼gmt應該以後只會出珠帶
W師兄 想聽下你意見 谷友講勞力士打擊炒賣市場 改款同停產密手咗 等D放咗嘅人揼袋 之後自自然然D人就5敢亂放出去

引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-4-7 04:52 PM 發表

勞想分清楚gmt同sub的分別,所以一款板,另一款誅,起碼之前的計劃是咁!
其實如果好似以上咁講,D炒價有可能更勁,我唔太相信,勞只會不斷減少ADs,開多D BTs,之前的計劃,依家就唔肯定
睇勞科林 外國又有AD除左牌 😰
W師兄今年排邊幾隻

引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-4-7 09:14 PM 發表

百事同exp黑白,百事已經有了,等出貨😊
儲齊咁多人款百事🤤 強呀👍

引用:
原帖由 subdate 於 2021-4-7 09:32 PM 發表

只係減少AD, 但又唔係自己開BT.....🤔
純粹減產?!
好似係疫情關係舊年焗住要減產先攪到咁癲 聽美國啲谷友講波士頓本來會開BT 不過拖咗成9個月都仲未開到 其他BT要裝修都無傢俬同飾櫃 要等Roldeco開工 🤯 不過AD就照減

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-4-7 09:36 PM 發表

師兄你機會黎👍
衰在當時窮 要放表換表 如果留到而家就仲開心 不過呢 又想要綠黑 又想要Batman 但系淨係夠$同人情牌入其中一隻

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-4-7 09:57 PM 發表

宜家有機會入返都ok, 我本身唔特別like batman,我like 百事多啲
珠帶我都騎5住😓 
Batman 我有感情所以想追翻佢先再諗百事

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-4-7 10:00 PM 發表

話時話你買到黒白地已經好好,我一隻都冇🥲
其實我全部嘢都係由隻Batman開始 佢腳頭好 如果5系佢我可能仲系一隻綠針 又或者已經放咗換隻單紅 

引用:
原帖由 edbe 於 2021-4-7 10:38 PM 發表

駛唔駛食炒價
感恩 5洗 🥲不過要出賣靈魂同肉體 😅 即係做下跑腿

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-4-7 10:57 PM 發表

跑腿都係出吓勞力姐,扺啦⋯⋯跑多幾次都ok👍
多得老闆娘俾機會我老婆同我 🥲 我準備食軟飯lu

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-4-7 11:30 PM 發表

你估軟飯個個有得食😂
我D Projects 一個7月完 一個9月完 跟住仲未有著落 有D擔心 ️而家又無乜可能搵工做 ️諗住個荷包做人又5想放棄呢D不良嗜好 😫 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]