• 瀏覽: 1,537
  • 回覆: 9
最近Viu台有活動
睇電視儲印花 抽房車家電 換家品保健品等等

令我諗起新年期間TVB過肥年派利是活動
大家覺得邊個比較吸引?

P.S.我第一日儲咗6個印花了,應該唔會欺騙我感情掛...
有得搲杯haagen-dazs過吓癮都好掛

附件

123.png(274.73 KB)

2021-4-7 03:22 AM

1.png(134.49 KB)

2.png(225.2 KB)

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
富豪同德國寶都係大陸公司。唔係唔L知呀!
ViuTV出賣港人,咁都支持!cls咩

引用:
原帖由 Capslock 於 2021-4-8 12:39 PM 發表

大陸公司都撐ViuTV , 唔撐TVB , 激死藍屍

回覆 引用 TOP

有啲獎品喺 hkt Club Shop 度見過 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Capslock 於 2021-4-8 12:39 PM 發表

我成日都講,
VIU咪又係有大陸背景,啲錢咪又係俾返阿爺手

成日講咩政見,睇個電視姐
邊個好睇咪睇邊度囉,
唔通為咗支持藍友再難食嘅牛肉飯都要食
再多植入式廣告又唔好睇嘅TVB都要睇咩...

何況相比之下,VIU又真係用心製作過TVB丫嘛
無競爭盲目吹捧邊有進步
如果TVB跌過一次之後終於知痛痛改前非的話,到時再回歸佢懷抱睇返多啲佢又點話

係好多年前,70年代既歡樂今霄,啲有獎活動係幾吸引,但後來呢啲節目改為送獎品比藝人,就算獎品幾吸引,我都懷疑究竟有冇人真係攞到獎品

上世親親而愛私,中世上賢而說仁,下世貴貴而尊官。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 [L]_Lucifer 於 2021-4-9 02:48 發表

我成日都講,
VIU咪又係有大陸背景,啲錢咪又係俾返阿爺手

成日講咩政見,睇個電視姐
邊個好睇咪睇邊度囉,
唔通為咗支持藍友再難食嘅牛肉飯都要食
再多植入式廣告又唔好睇嘅TVB都要睇咩...

何況相比之下,VIU又真係用心製作過TVB丫嘛
無競爭盲目吹捧邊有進步
如果TVB跌過一次之後終於知痛痛改前非的話, ...
此言差矣!

藍營咁重視質素,邊係倚重政見!

2021東京奧運年 歐亞大升年
抵制歐蕉亂 糜國NoBody Aware高價劣質化!
堅守歐洲足球升降級聯賽優良傳統!
支持德國平民足球 BTCC平民賽車!

回覆 引用 TOP

唉,本身有兩部電話一齊儲,仲諗住話其中一部儲多少少印花換家電/麻雀嗰啲
點知反應咁熱烈,有啲嘢都俾人換曬
真係要疊埋心水換曬雪糕卷了

可惜了,部份獎品幾唔錯的
我女友部SONY機都參加唔到
唯有齋睇佢啲節目
最近有幾套追緊,幾好睇

回覆 引用 TOP

主題標籤 #viu #viutv
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]