• 瀏覽: 25,429
  • 回覆: 122
  • 追帖: 3
我都好有興趣想知道係咪36 mm啲人都爭住買

精選汽車
引用:
原帖由 RicksLo 於 2021-4-7 07:51 PM 發表

唔明你意思
我係話以前白面同黑面支橙針唔同,
白面全支橙色, 而黑面就半支橙色, 半支黑色, 較有立體感
其實師兄你細心留意下,除左橙針,舊版黑面探2時針 分針 針尾都有黑色包裹,而現在2021版本已經全部被清除。
個人覺得就好睇左

引用:
原帖由 86540708 於 2021-4-7 08:07 PM 發表

其實師兄你細心留意下,除左橙針,舊版黑面探2時針 分針 針尾都有黑色包裹,而現在2021版本已經全部被清除。
個人覺得就好睇左
哦,明白

引用:
原帖由 ek888 於 2021-4-7 07:47 PM 發表

舊年出d肉能酸彩色爆冷抄得起,再挑戰我哋底線
轉返36 mm可以理解,但再加埋金銀潤真係挑戰人類極限!我哋玩家不吃這一套!😂

引用:
原帖由 id. 於 2021-4-7 07:08 PM 發表

笑到肚痛😂,金銀潤369😂

勞力士其實係咪想測試一下,係咪出乜嘢垃圾都會炒到飛起😂
ching 講野一矢中的。100分

車就坐過當玩過, 錶就戴過當買左?? 咪玩拉.....

引用:
原帖由 86540708 於 2021-4-7 08:07 PM 發表

個人覺得就好睇左
ching 有料到,我聽完你講,都要對好耐先知分別

引用:
原帖由 id. 於 2021-4-7 08:20 PM 發表

轉返36 mm可以理解,但再加埋金銀潤真係挑戰人類極限!我哋玩家不吃這一套!😂
你當自己hi 2千年代的蒙面超人,感覺就會很匹配。

引用:
原帖由 Safecar 於 2021-4-7 08:28 PM 發表

12239353 ching 有料到,我聽完你講,都要對好耐先知分別
哈哈,其實主要我系有隻白橙系手對比先容易睇到分別
不過今次探2 五十週年竟然只更換機芯,真系無乜誠意~純粹的爲換而換~

如果新黑橙全支針變晒橙,舊黑橙應該會炒高。

外表一樣

附件

20210407_f8bf4d635e8851c1aff27BcMLxxrSXfU.jpg(35.91 KB)

2021-4-7 08:52 PM

今次正式搵木村代言隻金鋼369,一定爆!

引用:
原帖由 id. 於 2021-4-7 07:08 PM 發表

笑到肚痛😂,金銀潤369😂

勞力士其實係咪想測試一下,係咪出乜嘢垃圾都會炒到飛起😂
你放心喎,你永遠都唔會响勞專門店廚窗見到,只會响二手錶佬見到少量貨,包住個on膠膠盒,梗價賣18萬,錶佬能將爛鐵包裝成黃金出售。

呢隻咁既肉酸金鋼成隻dj 咁,又睇下班錶老點炒先😆

重臨 勞向木村致敬

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]