• 瀏覽: 25,437
  • 回覆: 122
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 kr1201 於 2021-4-7 09:24 PM 發表

你放心喎,你永遠都唔會响勞專門店廚窗見到,只會响二手錶佬見到少量貨,包住個on膠膠盒,梗價賣18萬,錶佬能將爛鐵包裝成黃金出售。
完全同意和可以預料

所以小弟話勞力士有心考驗班錶佬, "睇你班契弟今次又點拆"

精選汽車
214270 是否會升值?

引用:
原帖由 Bluechip005 於 2021-4-7 09:37 PM 發表

214270 是否會升值?
214270可以講係失敗之作 比例唔啱 錶面大 字細唔夾 最敗筆係行字移咗落下面!

引用:
原帖由 great281a 於 2021-4-7 06:05 PM 發表

呢隻金鋼令我想起金鋼浪琴,差不多樣,除咗平治針!

其實玩勞唔洗太認真, 當七彩 OP 都可以炒得起, 小弟已經看破紅塵轉戴 Apple Watch

引用:
原帖由 id. 於 2021-4-7 09:59 PM 發表

其實玩勞唔洗太認真, 當七彩 OP 都可以炒得起, 小弟已經看破紅塵轉戴 Apple Watch
七彩op 都無炒起過,只是錶佬一廂情願賣貴五皮,但沒傻仔接。

引用:
原帖由 id. 於 2021-4-7 09:36 PM 發表

完全同意和可以預料

呢隻打女仕市場多d,金光面圈啱女仕載,冇date又方便d~又或者元祖新鋼版一定炒到上天,咁退一步,呢隻唔使食炒或小炒可能有師兄接受~

引用:
原帖由 id. 於 2021-4-7 09:36 PM 發表

完全同意和可以預料

好彩班錶佬唔係賣樓,唔係d樓價一定炒上太空。
發展商新樓都是出價二萬蚊呎,二手炒價夠膽出四萬蚊呎。

初步睇外國網站反應, 對隻金銀潤369都係無乜好感, 有興趣博既散戶, 可以考慮下趁外圍睇淡入貨, 話唔埋一年後因銷情欠佳突然停產, 到時又有機會炒上 

一陣7味

其實新大黑橙係改進左舊款夜光針縮短的弊病,全支變曬銀針,其實係好看左!下圖是舊橙黑白面夜光針的比較

附件

Screenshot_20210407_225423.jpg(37.27 KB)

2021-4-7 10:55 PM

尼隻睇炒上120000

引用:
原帖由 zyr1903 於 2021-4-7 10:55 PM 發表

其實新大黑橙係改進左舊款夜光針縮短的弊病,全支變曬銀針,其實係好看左!下圖是舊橙黑白面夜光針的比較
師兄靚圖,今次新黑橙應該會比較搶手,新白橙就系個面多左個皇冠,缺乏吸引力,舊版白橙應該會跌不少。
不過話雖如此,一定五容易正價買到~

引用:
原帖由 kr1201 於 2021-4-7 10:10 PM 發表

七彩op 都無炒起過,只是錶佬一廂情願賣貴五皮,但沒傻仔接。
我見粉藍色41 12萬,一日已經冇左

呢2⃣️年出咩款己吾重要!只能遠觀!因小弟莫財

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]