• 瀏覽: 19,907
  • 回覆: 80
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 商界芳香的心事 於 2021-4-8 01:38 PM 發表

所以買tudor 都係大愛

完全唔會介意跌價跌一半,真用家。。。
係隻18K 有懸念

精選汽車

買部新車都立即跌又買

好多師兄都話Tudor今年出品有誠意,我自己覺得佢地最大嘅誠意係一次過出曬兩款黑白雙色面嘅Chronograph. 

始終賣出3隻Rolex都未必賣到一隻Tudor, 所以唔用R牌嘅唧牙膏方式係岩嘅。

其實兩三年前各地已經有不同嘅預想圖話會出黑圈黑面嘅BB計時錶,黎緊希望會出埋藍色就好了。

其實刁都幾唔錯

黑白我都想要,全要

引用:
原帖由 正美 於 2021-4-9 04:39 PM 發表

黑白我都想要,全要
見fb有人講呢兩隻有人炒,除咗綠黑,如果刁都炒就慘

啲人又話好靚,買tudor 好過勞啦

但仲未見人開箱既

???

引用:
原帖由 商界芳香的心事 於 2021-4-9 05:49 PM 發表

啲人又話好靚,買tudor 好過勞啦

但仲未見人開箱既

???
我見 fb Tudor group 已經有人入手

網上借圖

引用:
原帖由 商界芳香的心事 於 2021-4-8 01:38 PM 發表

所以買tudor 都係大愛

完全唔會介意跌價跌一半,真用家。。。
我估呢兩隻黑白熊貓吾會跌一半

孫子兵法有云:"多算勝, 少算不勝, 而況無算乎! 勝兵先勝而後求戰, 敗兵先戰而後求勝."

今天很殘酷 明天更殘酷 後天很美好 但是絕大部人都死在明天的晚上 所以你必須努力先能看到後天的太陽

挫折不是失敗 但放棄了卻是徹底地失敗
引用:
原帖由 不要吃蝙蝠 於 2021-4-8 08:38 AM 發表

第一水唔好買住,睇下有冇卡日歷先
冇日期點卡?

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-4-9 09:12 PM 發表

冇日期點卡?
教主真係👓🌹唔係扮㗎喎

引用:
原帖由 心中空虛 於 2021-4-9 08:47 PM 發表

我見 fb Tudor group 已經有人入手

網上借圖

尼隻野個計時圈,有D似圓形跑道,巧立體。

車就坐過當玩過, 錶就戴過當買左?? 咪玩拉.....

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-4-9 09:12 PM 發表

冇日期點卡?
唔係地通拿

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]