• 瀏覽: 15,135
  • 回覆: 105
  • 追帖: 1
攪寸哂,以後無情講,架架抄。

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-4-7 11:21 PM 發表

雙黃線嘅話,理鬼佢有無司機喎
冇記錯好似有司機罰得多過冇司機的

香港人就係要睇人仆街

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
我見過有啲會走埋去摸吓車頭,熱嘅就唔抄住,凍嘅就抄。

就違泊件事, 1823 先. 再去申訴專員, 不過申訴專員比呢個咖啡妹更懶, 你搵定傳媒連申訴專員都投訴埋.

違泊就抵被抄牌! 仲嘈乜撚嘢?!
呢位姐姐做得啱,無須回應片主... 走...

無聊又冇腦小學雞,只識送隻豬比筆者! 嘿嘿...
樓主咁講法, 每隔10米一架車排到去隧道, 咖啡人未要抄到過海

引用:
原帖由 Mark_Yip 於 2021-4-8 07:42 AM 發表

冇記錯好似有司機罰得多過冇司機的
如有司機在場,阿sir一般都會話轉頭過嚟要走嘎啦,態度好啲就無事

引用:
原帖由 taxissss 於 2021-4-7 08:28 PM 發表

https://youtu.be/yHs-3L8Ls50

到底現時香港執法人員是攞咩準則執法?選擇性執法?有利益收受嗎?我當時架貨Van停泊係永樂街送貨,我送完貨行返架車時候見過呢位執法人員係我車頭往前行都心知不妙,心念算啦當跌咗啦⋯⋯當我上返車時見到呢位執法人員係我前面街口企係呢架 SR 4021嘅私家車前面一段時間都冇抄牌、於是我即刻第一時間攞手機影底呢位執法人員是如何執法,唔影猶自可 ...
果司機在傍,抄乜L呀

引用:
原帖由 金色牛牛 於 2021-4-7 08:48 PM 發表

人哋有人坐响車度,你就走鬼咗。合理。
雙黃線喎

咩叫同一條街就要一鑊熟?
好簡單,你見到阿sir前面抄緊牌,你會唔會等佢抄埋你架先走?唔會的話成篇都係廢話

引用:
原帖由 lawumi 於 2021-4-8 11:10 發表

咩叫同一條街就要一鑊熟?
好簡單,你見到阿sir前面抄緊牌,你會唔會等佢抄埋你架先走?唔會的話成篇都係廢話
樓主咁很正義,緊係會叫人抄埋佢,仲咩唔抄我,告7你啦

白痴仔,又要偷雞,又要亂泊,香港垃圾

引用:
原帖由 taxissss 於 2021-4-7 08:28 PM 發表

https://youtu.be/yHs-3L8Ls50

到底現時香港執法人員是攞咩準則執法?選擇性執法?有利益收受嗎?我當時架貨Van停泊係永樂街送貨,我送完貨行返架車時候見過呢位執法人員係我車頭往前行都心知不妙,心念算啦當跌咗啦⋯⋯當我上返車時見到呢位執法人員係我前面街口企係呢架 SR 4021嘅私家車前面一段時間都冇抄牌、於是我即刻第一時間攞手機影底呢位執法人員是如何執法,唔影猶自可 ...
talk to judge in court

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]