• 瀏覽: 15,140
  • 回覆: 105
  • 追帖: 1
知唔知道柒出個味來你點解?
有板比大家睇!

精選汽車
引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-4-8 07:58 AM 發表

香港人就係要睇人仆街
應該係香港人自己仆咗街更要別人陪佢仆街

引用:
原帖由 taxissss 於 2021-4-7 08:28 PM 發表

https://youtu.be/yHs-3L8Ls50

到底現時香港執法人員是攞咩準則執法?選擇性執法?有利益收受嗎?我當時架貨Van停泊係永樂街送貨,我送完貨行返架車時候見過呢位執法人員係我車頭往前行都心知不妙,心念算啦當跌咗啦⋯⋯當我上返車時見到呢位執法人員係我前面街口企係呢架 SR 4021嘅私家車前面一段時間都冇抄牌、於是我即刻第一時間攞手機影底呢位執法人員是如何執法,唔影猶自可 ...
首先片主知唔知道那位執法人員有冇企喺佢車頭等咗幾耐?🤗

其實有啲憎啲人成日鬧:
咁多人唔抄剩係抄我?
捉賊又唔見你咁叻?

引用:
原帖由 Sun811 於 2021-4-8 02:22 PM 發表

應該係香港人自己仆咗街更要別人陪佢仆街
同意 攬炒心態

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
咖啡仔唔抄有人在車內的...多數會叫人走, 除非無人

唔好交罰款囉。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 taxissss 於 2021-4-7 08:28 PM 發表

https://youtu.be/yHs-3L8Ls50

到底現時香港執法人員是攞咩準則執法?選擇性執法?有利益收受嗎?我當時架貨Van停泊係永樂街送貨,我送完貨行返架車時候見過呢位執法人員係我車頭往前行都心知不妙,心念算啦當跌咗啦⋯⋯當我上返車時見到呢位執法人員係我前面街口企係呢架 SR 4021嘅私家車前面一段時間都冇抄牌、於是我即刻第一時間攞手機影底呢位執法人員是如何執法,唔影猶自可 ...
雙黃線唔係一定要告,睇佢乜嘢解釋,可能架車壞咗

冇錢咪學人揸車

J毛姨唔J碧魂會唔會呷醋??

1⃣️雙手,慢慢告。

支持打擊違章亂泊車嘍

引用:
原帖由 金色牛牛 於 2021-4-7 08:48 PM 發表

人哋有人坐响車度,你就走鬼咗。合理。
x 2

因為你樣衰、吹咩~

引用:
原帖由 sony99hk 於 2021-4-7 10:16 PM 發表

又要攬炒?香港人精神
香港人就係咁pk

咖啡仔只可以抄死車

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]