• 瀏覽: 969
  • 回覆: 9
最近見工收到個Offer 不過要交現職既人工證明

問題就黎...我現職人工同花紅封信到寫左一句...(此為保密資料,請勿外洩。)

如果我照交比新公司睇會唔會出事?

熱賣及精選
你用銀行自動轉賬出糧嘅話,交bank statement唔得咩?

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2021-4-7 08:53 PM 發表

你用銀行自動轉賬出糧嘅話,交bank statement唔得咩?
但B仔要交公司信

回覆 引用 TOP

公司要求,無可奈何。

回覆 引用 TOP

同你現職公司講要申請銀行咭/房屋xx 等等, 要求佢出一封在職同薪金証明俾你囉.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我沒有6尺高 於 2021-4-7 08:40 PM 發表

問題就黎...我現職人工同花紅封信到寫左一句...(此為保密資料,請勿外洩。)

你都唔係外洩,
只係內洩之嘛.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我沒有6尺高 於 2021-4-7 08:40 PM 發表

唔想搏就算喇!正如P乜乜W肥Vic為咗自己上位,不惜罔顧客人私人資料安全,喺公司做假audit,每次audit之前都通知全場「走鬼」先收埋啲客人資料,之後啲客人資料又繼續隨處可見,班膠層視而不見仲養肥Vic!唔會下下都搏贏!

回覆 引用 TOP

你係能薯, 賊忌, 醉酒生事

回覆 引用 TOP

引用:

同一句子(此為保密資料,請勿外洩。)
你比interviewer睇下叫佢保密!

回覆 引用 TOP

引用:

即炒

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]