• 瀏覽: 1,073
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
本主題由 辟易 於 2021-4-8 12:30 PM 移動
記得網友有應總直線,希望能提供,想打俾應總求收回成命,等郭大俠留低

知戰之地,知戰之日,則能千里而會戰
熱賣及精選
引用:
原帖由 尹惜時 於 2021-4-7 08:51 PM 發表

記得網友有應總直線,希望能提供,想打俾應總求收回成命,等郭大俠留低
按99啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 尹惜時 於 2021-4-7 08:51 PM 發表

等佢終點跌韁第二?

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。

回覆 引用 TOP

引用:

回覆 引用 TOP

郭大俠可能就係得罪咗應克汗呢! 精就帶家人早走早著 遲走瞓唔著

臥看滿天雲不動 不知雲與我俱東

回覆 引用 TOP

引用:

傻癲有、但你信麼?

【禁止提供應用程式下載連結】
應該俾直線去習總, 要求制裁澳洲

106P 藍灣半島--黃大仙 (特快)

回覆 引用 TOP

呢條應加柏,正仆街,用屎忽諗野,希斯換大摩,而家又以莫須有罪名整死郭能

回覆 引用 TOP

1834633搵秘書,直線24266262。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 八卦大師 於 2021-4-7 10:47 PM 發表

應該俾直線去習總, 要求制裁澳洲
我都覺得呢個方法比較有效,橫掂呢排強國成日制裁班澳州鬼,將班澳州瘀血連根拔起,不過大前提要有習總電話。。。

其實多數都唔係應總而係其他幾個董事搞事

引用:
原帖由 寒冬回收的膠袋 於 2021-4-7 11:23 PM 發表

我都覺得呢個方法比較有效,橫掂呢排強國成日制裁班澳州鬼,將班澳州瘀血連根拔起,不過大前提要有習總電話。。。
為個英國鬼制裁亞洲偽英國鬼?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lauyu1314 於 2021-4-7 10:40 PM 發表

傻癲有、但你信麼?
可以一試

知戰之地,知戰之日,則能千里而會戰

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]