• 瀏覽: 1,593
  • 回覆: 21
無尖刀利雲同快馬基拿比
攻力差左一半...
PSG有力先勝首回合!

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
胡適曾說過:爭你自己的自由就是爭國家的自由,因為自由平等的國家不是一群奴才建造得起來的
人大全面閹割香港民主選舉,卻美化說是「完善」
熱賣及精選
引用:
原帖由 時光五缺 於 2021-4-7 10:43 PM 發表

無尖刀利雲同快馬基拿比
攻力差左一半...
PSG有力先勝首回合!
叻!

但估唔到紐亞咁撚廢

射廿幾球先入2球,有利雲應該唔會輸。

引用:
原帖由 時光五缺 於 2021-4-7 10:43 PM 發表

無尖刀利雲同快馬基拿比
攻力差左一半...
PSG有力先勝首回合!
師兄推測極準確!👍

在位求穩,  在野求亂 !
終於輸波了

引用:
原帖由 ~CAROLS~ 於 2021-4-8 05:16 AM 發表

但估唔到紐亞咁撚廢
關佢事咩?

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
胡適曾說過:爭你自己的自由就是爭國家的自由,因為自由平等的國家不是一群奴才建造得起來的
引用:
原帖由 sonofea 於 2021-4-8 09:29 AM 發表

終於輸波了
下回合如果仲出唔到利雲
PSG有機會復仇成

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
目前已回慕尼黑治理膝部韌帶傷,除了肯定無法在世界盃外圍賽對英格蘭之外,拜仁對RB萊比錫既聯賽冠軍爭奪戰,以及歐聯八強首回合對PSG也可能趕不及傷癒復出.

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
唔驚訝 , 主場  對 比勒廢 都 W 唔到,輸比 大巴黎 有幾奇?

- 支持紅藍白,吊9黑黃綠
- 盡力反黃黑店
- 黃黑a/c即封,但日後如該a/c改善會解封
- 逢中必撐,逢尾必反
- 波馬股/娛新4項全能(3月起大幅減玩波馬只玩股,因想減肥),盤路/數據/圖表會說話
引用:
原帖由 dhj 於 2021-4-8 11:43 AM 發表

唔驚訝 , 主場  對 比勒廢 都 W 唔到,輸比 大巴黎 有幾奇?
但上季係歐聯係完殺所有對手!
今屆衛冕唔到就到PSG!

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
提示: 違規內容已被屏蔽
- 支持紅藍白,吊9黑黃綠
- 盡力反黃黑店
- 黃黑a/c即封,但日後如該a/c改善會解封
- 逢中必撐,逢尾必反
- 波馬股/娛新4項全能(3月起大幅減玩波馬只玩股,因想減肥),盤路/數據/圖表會說話
引用:
原帖由 dhj 於 2021-4-8 11:55 AM 發表

大巴黎 對手輪流還債,上圈 巴菜 呢圈 拜神
PSG vs Barcelona, Bayern
過到4強仲要對曼城!
最尾分分鐘決賽對車仔
https://www.youtube.com/watch?v=eeh0d1pyYgs

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
引用:
原帖由 時光五缺 於 7-4-2021 22:43 發表

無尖刀利雲同快馬基拿比
攻力差左一半...
PSG有力先勝首回合!
好眼光!!!!

你講得啱,琴晚拜仁禁住巴黎嚟攻,射30幾球只得2球射入,對方只射門6次入3球,明顯拜仁欠一個射門把握力強前鋒,呢個正係利雲,下場佢唔出得,拜仁有機會輸埋!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]