• 瀏覽: 20,860
  • 回覆: 156
所謂大義凜然既議員,只不過係見唔對路即刻走路既政棍
所謂寓言香港未日既智者,只不過係搵夠銀賣樓跟住走人既神棍
所謂最有十九良知區議員,只不過係最緊要有糧支區議員
所謂手足同路既商人,只不過係玩緊搵夠銀摺埋跟住換名又搵過銀既財技
所謂救救青年人既人,只不過係賣D又貴又臭鬼左食物既黑商
所謂手足,只不過係不斷課金,去犯法既蠢豬
而當中手足係最無人性,燒打搶奪,黑白不分,毫無禮義廉恥
課金金字塔,蠢豬人多又係最底個層.D豬又肥又多油水,唔揸乾對唔住金字塔上面D人
最好野就係課左金,連比D蠢豬既虛擬道具一件都無比到
香港蠢豬加油,不斷水,繼續課金

熱賣及精選
無錯,係漢奸運動,黑暴襲港,黃畜亂港,美賊漢奸恐怖襲擊,政狗傾覆政權,假民主滅港人聲音,曱甴運動,畜牲暴動,禍港罪行,幸好,國安大法救香港,救地球,滅畜牲,摳漢奸,捉美賊。

被人出賣嘅手足仲要大大聲同佢哋講唔好送頭、好人一世平安,呢下最慘。

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
無計, 果班所謂手足係無腦嘅, 唔搵佢地笨seven搵邊個吖

引用:
原帖由 垃圾草油 於 2021-4-8 08:16 AM 發表

所謂手足同路既商人,只不過係玩緊搵夠銀疊埋跟住換名又搵過銀既財技
課金 ...
豬先會信尼班畜牲

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-4-8 08:40 AM 發表

被人出賣嘅手足仲要大大聲同佢哋講唔好送頭、好人一世平安,呢下最慘。
跟著仲要安慰自己你吹脹呀我哋鐘意比手足呃

王c又真係幾蠢,王黑底層打工賺小小,夠鐘又要比錢政棍供豪宅

其實我又唔覺有咩問題。咁咩顏色嘅人都要食飯呼呼架。當然有啲人話咩攬炒,大3巴,阻人搵食就係仆街左啲。但好似今次單野,人地多年前買落層樓,升幾個開沽出,有咩問題先?你話佢扮窮呃課金,咁開條頻道做KOL都係搵食啫,佢又無呃無騙,睇場復仇者聯盟都要俾一百幾十啦,人地作咁多故仔俾班手足打飛機,唔收錢唔通為慈善呀?

最重要係黃屍無腦比人利用都唔知。

自己住大屋;
手粥踎壁屋

引用:
原帖由 三碌木 於 2021-4-8 09:01 AM 發表

其實我又唔覺有咩問題。咁咩顏色嘅人都要食飯呼呼架。當然有啲人話咩攬炒,大3巴,阻人搵食就係仆街左啲。但好似今次單野,人地多年前買落層樓,升幾個開沽出,有咩問題先?你話佢扮窮呃課金,咁開條頻道做KOL都係搵食啫,佢又無呃無騙,睇場復仇者聯盟都要俾一百幾十啦,人地作咁多故仔俾班手足打飛機,唔收錢唔通為慈善呀?
咁呢個呢

引用:
原帖由 垃圾草油 於 2021-4-8 08:16 AM 發表

所謂手足同路既商人,只不過係玩緊搵夠銀摺埋跟住換名又搵過銀既財技
課金 ...
講甚麼乜乜目的都好,說穿了,都係香港電台,以前一個電視節目名稱:《原來錢作怪》,最貼切呢!

引用:

課金 ...
最慘香港大把年青蠢豬俾呢班醜陋嘅香港人欺騙去犯法,而家要接受法律嘅懲戒

引用:
原帖由 33illumunati 於 2021-4-8 08:51 AM 發表

豬先會信尼班畜牲
好可悲嘅係,香港有一半呢啲🐷頭炳

引用:
原帖由 eos888 於 2021-4-8 09:08 AM 發表

咁呢個呢

支持蘋果日報改做 一樓一 報

主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右