• 瀏覽: 10,733
  • 回覆: 82
引用:
原帖由 小豆油 於 2021-4-8 10:19 AM 發表

我公司有個女同事真係好鬼靚,真係可以出道做明星嗰種
雖然唔係話想溝佢,但係我諗大家都知係靚女面前唔想樣衰,呢個係面子問題
今日早咗少少返公司,咁啱同女神撞到,咪一齊坐升降上去
但係去到一半,我放咗一個悶屁,真係唔響嘅屁……
原本以為冇味就冇乜事,最多都係少少味,快快出去就冇事
但係唔知係唔係有少少便秘,陣聞大到隔住個口罩都聞到……
女神雖然冇乜回應,但係我眼角稍到佢皺晒眉頭……:smi ...
你同佢講,我體內嘅氣體已經進入咗你身體嘞,娘子!

熱賣及精選
女神自己會放屁嗎

男越臭女人越愛

唔響唔夠男性魅力,女神心裡已經扣分

反正都樣衰左, 仲唔大大聲講, 嘩....咁靚女, 放屁咁鬼臭既, 等女神以後都記得你嘛?

死9梗

引用:
原帖由 小豆油 於 2021-4-8 10:19 AM 發表

雖然唔係話想溝佢,但係我諗大家都知係靚女面前唔想樣衰,呢個係面子問題
女神雖然冇乜回應,但係我眼角稍到佢皺晒眉頭……:smi ...
自動自覺交條配方出嚟比佢報仇咪冇事囉

你成功令到女神記得你,係一個好開始

想放屁時應該即刻撳停最近樓層出門啦

下次打飛g

You'll never walk alone
引用:
原帖由 sscywong 於 2021-4-8 12:47 PM 發表

即刻大叫話有毒氣入侵架𨋢然後嘴埋去同佢做人工呼吸嘛
不如話幫佢隻閪做人工呼吸啦笨

引用:

咁囉命

引用:
原帖由 晚間古寶寶 於 2021-4-8 12:19 PM 發表

哈哈,女神也系人,一個屁啫咪太介意,講唔定就中意你呢種嘅呢
又係喎, 女神一樣會放屁 , 會屙屎屙尿

除咗節哀順變我諗唔到再同你講啲乜嘢

引用:
原帖由 股中晒 於 2021-4-11 12:39 AM 發表

又係喎, 女神一樣會放屁 , 會屙屎屙尿
對放棄嘅樓主情有獨鍾了,呢個系真性情

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]