• 瀏覽: 23,972
  • 回覆: 304
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 fwa23215 於 2021-4-8 10:54 發表

最後生,黃宗澤講緊四十幾
沒有TVB, 香港仲有樂壇, 仲有電影架, 點解仲搵劉華劉青雲拍?
一秒拳王都搵個41歲周國賢喎!!
點解又無一個UNDER 40嘅電影男主角??

有能力嘅一樣可以紅, 你睇姜圖, 以處男計佢真係紅個喎
佢又有巨無霸食, 但除咗姜B之外, 仲有邊個可以叫做紅架??

熱賣及精選
引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2021-4-8 12:52 PM 發表

就男性講
找件陽剛D都冇
姓姜嗰位嗎?

阿姐係咪暗示做乜 節目仲搵佢做主持先?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
不是.有 Hubert, fyy, 戴祖兒, etc.
不過,多了online 和其他出街娛樂, tv 少了影響力.

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-4-8 02:52 PM 發表

不是.有 Hubert, fyy, 戴祖兒, etc.
不過,多了online 和其他出街娛樂, tv 少了影響力.
太少,  起碼20個以上呢類質素或以上先掂~

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 fwa23215 於 2021-4-8 10:54 AM 發表

最後生,黃宗澤講緊四十幾
講得啱, 五小生係大台最後一批有實力有市場嘅偶像。

相信tvb不屑捧啲曱甴做偶像去迎合黃屍白卡市場
冇.  致多唔捧

當年陳冠希本來大把世界?

大丈夫
性情如火
力拔山河
引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-4-8 11:52 發表

佢自己都唔掂啦,永遠都只係做特定角色,自己都唔進步何來叫人進步
無何否認係事實, 但TVB唔可能趕亞姐走架?
如果係咪好似譚玉瑛無得做兒童節目咁囉, 明明佢做廿年三十年,
一句唔用佢又鬧TVB無人情味, 留佢又話老野霸住個位, 總之做乜都唔得
除非阿姐自己話退休唔做啦

Kpop界大把年輕偶像.

風雨飄搖嘅時刻,做咩呀姐仲係咁踩多腳自己服務嘅機構?

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-4-8 11:08 AM 發表

講得啱,最後生個批都三十幾..........
周嘉洛算唔算?
雖然佢未上到一線.

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-4-8 11:52 AM 發表

佢自己都唔掂啦,永遠都只係做特定角色,自己都唔進步何來叫人進步
汪阿姐有咁多代表作,
佢D演技點會唔掂呀?

引用:
原帖由 kcc9317 於 2021-4-8 03:33 PM 發表

講得啱, 五小生係大台最後一批有實力有市場嘅偶像。
十七年前嘅奧運六星,係TVB最近肯捧而成功嘅年輕小生

近十年剩係識將上一代三四五線,夾硬捧上一二線

而家TVB
小生四十幾五十歲
花旦成四十歲
點玩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]