• 瀏覽: 23,864
  • 回覆: 304
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 batboy27 於 2021-4-8 07:29 PM 發表

香港就係有一兩個年代爛左,放棄佢地啦!!

由依家開始從新出發,
TVB應該從兒童節目開始,做多D動畫
咪就係曾志偉譚詠麟嗰代爛咗囉,
到我地呢一代先至係高學歷高質素

熱賣及精選
廢青安是明日之星.
扮MJ型到核爆

TVB拍親中/大學生片,講到個個學生思維都好似小學生咁

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-4-8 07:53 PM 發表

咪就係曾志偉譚詠麟嗰代爛咗囉,
到我地呢一代先至係高學歷高質素
志偉Alan年代先係香港最輝煌時代,
黃色物體就係充滿矛盾!
想香港回到過去,但過去D領頭羊被依家D爛泥睇唔起

引用:
原帖由 fwa23215 於 2021-4-8 10:54 AM 發表

最後生,黃宗澤講緊四十幾
王浩信,何廣沛,周家洛,吳偉豪。
唔得咩?

引用:
原帖由 fwa23215 於 2021-4-8 10:54 AM 發表

最後生,黃宗澤講緊四十幾
行番偶像派,不耍實力派

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-4-8 07:38 PM 發表

阿姐雖老,但叫做有份量,我最頂唔順,主持揾啲羅敏莊,又老又醜,真係無後生咩?
無線係近期都有捧過"馮盈盈"
做主持都算唔錯呀!

由HKBDB,直到現在既香港討論區,已經做o左(二十年)左右既巴士迷!!
引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-4-8 07:45 PM 發表

遺臭萬年嘅icon你啱你咪睇囉, 不過唔該唔好再死過嚟tvb版講妖視
原來姜濤之影響力及萬年, 勁呀~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
胡鴻鈞就是實力偶像,唱歌演戲都得,值得捧啦!

等等汁
現在電視少人睇

條老女人幾時退休?

胡鴻鈞,現世代tvb現盛係呢個架喇

其實當年周潤發25歲爆紅演上海灘,潮偉22歲新紮師兄,曼玉同嘉玲都係19、20歲,我估吾係出吾到以D天才,以係近年電視文化冇30歲都吾俾機會做主角

呢個話題,每個人角度都唔同,有人喜歡蝦頭都可以係偶像。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]