• 瀏覽: 23,746
  • 回覆: 304
  • 追帖: 3
年輕偶像要有外型,仲要好出眾先得,tvb有嗎?

男的似小白臉或只懂操大隻sell身材一副做鴨樣。
女的只懂在3曰2夜sell身材,大部分一副做雞樣。

熱賣及精選
引用:
原帖由 pinpinccb 於 2021-4-8 11:19 AM 發表

因佢自已都重係度賴死唔走lor
無錯,幾拾歲仲做搞笑遊戲節目又唔衰得又唔玩得,睇到的觀眾唔係笑死係嚇死

引用:
原帖由 金牌殺手吹水龍 於 2021-4-8 08:40 PM 發表

其實當年周潤發25歲爆紅演上海灘,潮偉22歲新紮師兄,曼玉同嘉玲都係19、20歲,我估吾係出吾到以D天才,以係近年電視文化冇30歲都吾俾機會做主角
劉華22歲演楊過
黃日華22歲演郭靖
古天樂廿二廿三歲先加入TVB,但25歲就演楊過

我點都唔信TVB完全無有潛質新人,而係近十年TVB捧人方針完全錯誤
近十年TVB寧願將班十年前嘅上一代三四五線,夾硬推上一二線。死都唔肯真真正正捧一班有潛質新人

所以搞到近年小生四十幾五十歲,花旦四十歲

緊係啦,個撚個節目都係你班死老西霸撚住晒,有奚後生咩!

無數繁星
有時又唔係好明點解必然只能重視年輕人市場? 係因為廣告商?
那就是同消費力有關,今日新聞香港每12就有1人係千萬資產,咁試問有幾多年輕人係千萬富翁(除了那些富2/3代)?
所以我認為銀髮族先係香港主力消費市場

叫兩個婑仔小丑囬來便無得救.

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-4-8 08:14 PM 發表

原來姜濤之影響力及萬年, 勁呀~
姜定老母

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-4-8 08:03 PM 發表

王浩信,何廣沛,周家洛,吳偉豪。
唔得咩?
x2
黃宗澤老啦
從來不覺他紅

引用:
原帖由 pinpinccb 於 2021-4-8 11:19 AM 發表

因佢自已都重係度賴死唔走lor
0n9, 外國中日韓全都是老有老做、嫩有嫩捧,一年TBB咁多部劇佢佔咗邊位阻到人?

近十年香港新人又有邊個一出嚟就有台型? 條條女都一花晒心機去騷胸賣股,搵老細

提示: 違規內容已被屏蔽
點會無
金城安唔年輕?
大步走D 演員呢?

猥鎖 Ben Sir 咪缹線年青淫偶像

大丈夫
性情如火
力拔山河
引用:
原帖由 batboy27 於 2021-4-8 07:58 PM 發表

志偉Alan年代先係香港最輝煌時代,
黃色物體就係充滿矛盾!
想香港回到過去,但過去D領頭羊被依家D爛泥睇唔起
譚詠麟淨係識抄日本歌,
曾志偉淨係識抄台灣節目
吾止個格吾好,仲要讀得書小,偏偏呢兩個人都可以上位話事,所以咪搞死咗香港樂壇電視甚至電影囉,
到我地呢代雖然高質素,但係成個大環境爛哂,結果浪費咗我地呢代人

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2021-4-8 09:01 PM 發表

0n9, 外國中日韓全都是老有老做、嫩有嫩捧,一年TBB咁多部劇佢佔咗邊位阻到人?

近十年香港新人又有邊個一出嚟就有台型? 條條女都一花晒心機去騷胸賣股,搵老細
陳家樂

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-4-8 09:05 PM 發表

點會無
金城安唔年輕?
大步走D 演員呢?
大步走啲演員年輕?
係得劉穎鏇真係年輕,羅天宇都唔算太後生

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]