• 瀏覽: 23,981
  • 回覆: 21
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 fwa23215 於 2021-4-8 10:54 AM 發表

最後生,黃宗澤講緊四十幾
做得姜濤老豆!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
熱賣及精選
引用:
原帖由 pinpinccb 於 2021-4-8 11:19 AM 發表

因佢自已都重係度賴死唔走lor
X2

引用:
原帖由 onepunchman101 於 2021-4-8 12:58 PM 發表

勁無聊,成日都up呢條罵呢怪
TVB有無呢啲icon??

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-4-8 07:45 PM 發表

遺臭萬年嘅icon你啱你咪睇囉, 不過唔該唔好再死過嚟tvb版講妖視
原來姜濤之影響力及萬年, 勁呀~

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2021-4-8 09:01 PM 發表

0n9, 外國中日韓全都是老有老做、嫩有嫩捧,一年TBB咁多部劇佢佔咗邊位阻到人?

近十年香港新人又有邊個一出嚟就有台型? 條條女都一花晒心機去騷胸賣股,搵老細
陳家樂

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2021-4-8 09:05 PM 發表

猥鎖 Ben Sir 咪缹線年青淫偶像

引用:
原帖由 malan111 於 2021-4-8 09:17 PM 發表

睇好金成安周嘉洛
下唇厚=淫褻

引用:
原帖由 足智彩過關大師 於 2021-4-8 09:30 PM 發表

唔通走去追星追荷蘭叻同七章倫咩?兩條老爺扮後生,今年都似就死
TVB折墮, 關呢兩個人瑞乜事?公道啲~

引用:
原帖由 LWCW 於 2021-4-8 09:32 PM 發表

有鄭俊宏
哥哥接班人~

引用:
原帖由 bdove 於 2021-4-8 11:09 PM 發表

唔該唔好再在TVB區宣傳佢啦!但不在TVB區宣傳佢,有人會知佢存在嗎?😅
依家你知TVB欠缺咩啦?因咩事, 持續流失觀眾啦!!

引用:
原帖由 bdove 於 2021-4-8 11:15 PM 發表

欠缺文宣在別台作宣傳
即係衰自大啦~

引用:
原帖由 rex135 於 2021-4-8 11:24 PM 發表

tvb應該呢一兩年會有年輕偶像出現,胡鴻鈞、王梓軒、游嘉欣、戴祖儀 都幾好。
四人出道咗幾多年啦?早過姜濤幾耐?不但紅唔起, 仲俾人「王小二過年」之感!!

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-4-8 11:39 PM 發表

點解吾諗吓,這個互聯網世代,什麼都平等、平權﹒﹒﹒等等、根本開始不需要偶像,偶像無異於階級、與別不同、又或者出眾的,高人一等,同上述有牴觸,有沒有人諗過這種趨勢。
不敢苟同;不要混淆『偶像』與『平台』, 兩樣野完全不同!!

引用:
原帖由 LeeLK 於 2021-4-8 11:43 PM 發表

唔怪得何哲圖要炒啦,呢兩年乜都唔搞,淨係簽個薯嘜伍富橋 ,點同人哋鬥?
唔通簽姜濤咩?有時指責人前, 自己要先諗清諗楚!!

引用:
原帖由 IuRain 於 2021-4-8 11:52 PM 發表

你唔識嘢,就返回問你阿爸阿媽, 嗰年代香港真係幾好架, 人人有工開, 生活愉快.
你失業同TVB失客, 有咩關係??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]