• 瀏覽: 1,052
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
well, long time冇食,used咗兩隻曉eggs,查埋大公司牛油
well, 好正!

永遠懷念貓貓 20110112 咪咪 20200413

唏噓嘅廚房佬 孤獨嘅美食家 冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
熱賣及精選
Egg looks juice😋, no烘

來哥出手點會差,指點下我牛油除切片外好難抹,有乜方法?

引用:
原帖由 newcome 於 2021-4-8 11:24 AM 發表

well, long time冇食,used咗兩隻曉eggs,查埋大公司牛油
well, 好正!
12240743 12240744
體現食不厭精

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 velocirapta 於 2021-4-8 11:28 AM 發表

Egg looks juice😋, no烘
麵包新鮮不需烤啦

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2021-4-8 11:38 AM 發表

來哥出手點會差,指點下我牛油除切片外好難抹,有乜方法?
可以用刨

回覆 引用 TOP

培根加麵包,美味嘅早餐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newcome 於 2021-4-8 11:24 AM 發表

well, 好正!
平凡中突顯不平凡👍🏻👍🏻

贏錢至上

回覆 引用 TOP

引用:

well, 好正!
師兄,請問咩餐肉?
好似煙肉。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-4-8 12:33 PM 發表

師兄,請問咩餐肉?
好似煙肉。
梅林牌細圓罐,我切得比較薄同冇落油去煎啫

引用:
原帖由 newcome 於 2021-4-8 12:36 PM 發表

梅林牌細圓罐,我切得比較薄同冇落油去煎啫
高手。
蛋夠哂靚。

回覆 引用 TOP

引用:

well, 好正!
蛋正,加埋芝士夠攞命

回覆 引用 TOP

個蛋好正,但要快食,唔好整濕個包

引用:

well, 好正!
美麗但不夠善良的餐蛋治.....

隨緣而吃,隨心而行,隨遇而安,享受平凡生活的樂趣.....

回覆 引用 TOP

餐蛋治飛邊…食嘢好有要求,比 like 你

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]