• 瀏覽: 5,399
  • 回覆: 181
  • 追帖: 3
16叔每逢到大明里,都會喫返碗。。。荳香、輕身、滑溜、順喉之物!

附件

IMG-20210408-WA0002.jpg(144.32 KB)

2021-4-8 12:46 PM

IMG-20210408-WA0001.jpg(131.09 KB)

IMG-20210408-WA0003.jpg(137.98 KB)

IMG-20210408-WA0000.jpg(229.73 KB)

熱賣及精選
去到大埔甘遙遠,呢個阿婆5簡單,應該好滑頂啦

柄你
呢個阿婆白雪雪滑lutlut

引用:
原帖由 unclesixteen 於 8-4-2021 12:46 PM 發表

16叔每逢到大明里,都會喫返碗。。。荳香、輕身、滑溜、順喉之物!
外賣?仲乜唔堂食?

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-4-8 12:46 PM 發表

啱啱放假自製完,下次都係買好過。係好滑,但太多功夫😅
但去到大埔……

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-4-8 12:54 PM 發表

外賣?仲乜唔堂食?
堂食最正!蛋蛋,你真識食!👍

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 8-4-2021 12:56 PM 發表

堂食最正!蛋蛋,你真識食!👍
乜你D口吻咁似16叔既?哈哈!

十六叔,有無買榴槤

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩
引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-4-8 12:46 PM 發表

人少咗

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩
引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-4-8 12:54 PM 發表

外賣?仲乜唔堂食?
唔去食堂食,外賣嘅就少了啲味道

滑捋捋,仲意謂係小飛飛。

呢地方離家有點遠,很少過去,有時間一定要去食食

引用:

真係阿婆開?

上一次幫襯,感覺上好似轉左豆,少左豆香味,只有滑捋捋!

重有大埔粉果佬!

主題標籤 #大埔
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]