• 瀏覽: 7,371
  • 回覆: 324
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 kwma 於 2021-4-9 09:03 AM 發表

A餐
A餐

熱賣及精選
去食

引用:
原帖由 大林林 於 2021-4-8 01:25 PM 發表

出前一丁只係極普通既麵,點解要加錢
個麵只係煲水上空略過就當淥左比客食,唔叫佢回水已經仁慈
https://cdn.discuss.com.hk/t/384d4a/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_210408/20210408_a1feb2a57ce9cbad2afdxwKSIE6nu3YZ.jpg
yes, some shop need to add $5 for it

而家街食好多公仔麵都唔好食

北海道,沙巴,華欣,東京,冰島挪威,台中
首爾,關西,九州,波蘭,金邊
北海道,山陰.陽,山口,鹿兒島,靜岡
華欣,東北,北海道,群馬,北海道,台東
丹麥瑞典,三重,四國,芭堤雅,胡志明
台北,北陸,西班牙
引用:
原帖由 樹上一駱駝 於 2021-4-9 09:37 AM 發表

感覺很不錯的早餐
Thank you

引用:
原帖由 chargeurs 於 2021-4-9 09:28 AM 發表

yes, some shop need to add $5 for it
通常加$3

沙爹牛是早餐至愛

不要美金,只愛黃金 !!
引用:
原帖由 Freeman168 於 2021-4-8 13:09 發表

近排多人食的沙爹牛面,火腿煎蛋,油多

差唔多有一年冇去茶仔食,呢一個沙爹牛肉麵西早喇。其實仲有一樣嘢,我最鍾意歎佢個杯茶酒。

引用:
原帖由 A1000 於 2021-4-9 11:37 AM 發表

差唔多有一年冇去茶仔食,呢一個沙爹牛肉麵西早喇。其實仲有一樣嘢,我最鍾意歎佢個杯茶酒。
我飲啡走

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-4-9 11:37 AM 發表

沙爹牛是早餐至愛
唔知點解近排興沙爹牛肉?

引用:
原帖由 Freeman168 於 2021-4-9 11:37 發表

我飲啡走
咖啡我對於茶餐廳麻麻地,因爲我每日朝頭早,都會自己煲一杯黑咖啡。另外,我好孤寒,我唔捨得去嗰啲咖啡室,飲佢哋嗰啲咖啡。最主要除咗貴之外口味唔啱我。

引用:
原帖由 Freeman168 於 2021-4-9 11:38 發表

唔知點解近排興沙爹牛肉?
我一向都喜歡,我又唔覺近期特別興喎

不要美金,只愛黃金 !!
引用:
原帖由 A1000 於 2021-4-9 11:39 AM 發表

咖啡我對於茶餐廳麻麻地,因爲我每日朝頭早,都會自己煲一杯黑咖啡。另外,我好孤寒,我唔捨得去嗰啲咖啡室,飲佢哋嗰啲咖啡。最主要除咗貴之外口味唔啱我。
我都每天齋啡

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-4-9 11:39 AM 發表

我一向都喜歡,我又唔覺近期特別興喎
多人叫咗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]