• 瀏覽: 2,262
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
剛剛比人炒完都影響唔到,波圖咁既實力都可以擊敗祖記入八強都算神奇。

熱賣及精選
就算抽到好簽
都有可能爛泥扶唔上壁
車仔冇球霸影響士氣
都算交到功課啦

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
好出奇咩一星兄?
擁有自吹goat既巴塞都年年被羞辱啦
咪又係估唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-4-8 01:16 PM 發表

剛剛比人炒完都影響唔到,波圖咁既實力都可以擊敗祖記入八強都算神奇。
車仔人腳其實好堅, 你睇佢今場D後備, 個個都幾千, 英超係得曼聯人腳可以同佢地比吓, 佢地個底已經好穩, 老細又有錢, 唔可以睇少.

引用:
原帖由 ultane 於 2021-4-8 01:47 PM 發表

車仔人腳其實好堅, 你睇佢今場D後備, 個個都幾千, 英超係得曼聯人腳可以同佢地比吓, 佢地個底已經好穩, 老細又有錢, 唔可以睇少.
理性回覆就輸鳥
有心人只係想兜個大圈踩祖雲達斯

唔覺得輕鬆,車仔頭10分鍾打得最好,之後全場唔覺有太特出表現,係後防猜波能力好左,波圖速度打得好快又壓得好緊逼,有幾球球員把握到已經可以追和,奈何後防自爆

有乜好傾,狗會一早知賽果

回覆 引用 TOP

車仔季換領隊通常有好表現

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-4-8 01:43 PM 發表

就算抽到好簽
都有可能爛泥扶唔上壁
車仔冇球霸影響士氣
都算交到功課啦
呢樣真,足球永遠以團隊行先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-4-8 01:49 PM 發表

理性回覆就輸鳥
有心人只係想兜個大圈踩祖雲達斯
踩祖記咩?

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-4-8 02:13 PM 發表

踩祖記咩?
對號入座?

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-4-8 01:16 PM 發表

絕不輕鬆
差少少俾人追和1比1。。

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
胡適曾說過:爭你自己的自由就是爭國家的自由,因為自由平等的國家不是一群奴才建造得起來的
人大全面閹割香港民主選舉,卻美化說是「完善」
杜曹可以咁快穩定番軍心應記一功

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alvinchan2012 於 2021-4-8 01:52 PM 發表

唔覺得輕鬆,車仔頭10分鍾打得最好,之後全場唔覺有太特出表現,係後防猜波能力好左,波圖速度打得好快又壓得好緊逼,有幾球球員把握到已經可以追和,奈何後防自爆
係好彩車仔無俾波圖追和,否則大機會係1比1。。

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
胡適曾說過:爭你自己的自由就是爭國家的自由,因為自由平等的國家不是一群奴才建造得起來的
人大全面閹割香港民主選舉,卻美化說是「完善」
引用:
原帖由 時光五缺 於 2021-4-8 02:15 PM 發表

絕不輕鬆
差少少俾人追和1比1。。
好多人睇波睇比數
睇下youtube就幻想去過現場
係咁架啦

主題標籤 #波圖
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]