• 瀏覽: 3,601
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
7月考,6月要開始上堂到而家仲未比到時間我,仲成日不讀不回,話上堂覆唔到我但佢whatsapp又成日在線上🙄,打電話搵佢又唔聽,需要轉師傅嗎?

精選汽車
比的耐心,我朋友都同你一樣,4-7號考肥左

引用:
原帖由 真。幼小的香蕉 於 2021-4-9 11:55 AM 發表

比的耐心,我朋友都同你一樣,4-7號考肥左
佢話今日會覆我,驚佢玩失蹤咋

引用:
原帖由 t0ng_x3x 於 2021-4-9 12:36 PM 發表

我都係駕駛學院學車,我覺得又唔會唔覆你
女師博應該係你主任導師,學院導師都有好多學生,期係會full d (我師傅都係)。
所以都係要大家大家夾時間

如果真係覺得唔掂,可以向學院申請轉師傅

引用:
原帖由 t0ng_x3x 於 9/4/2021 12:36 發表

覺得真係咁接受唔到咪換師傅。

引用:
原帖由 馬路雀躍的黑頭 於 2021-4-9 01:14 PM 發表

我都係駕駛學院學車,我覺得又唔會唔覆你
女師博應該係你主任導師,學院導師都有好多學生,期係會full d (我師傅都係)。
所以都係要大家大家夾時間

如果真係覺得唔掂,可以向學院申請轉師傅
我有1號牌,但我以前果d學車師傅從來唔會咁

引用:
原帖由 t0ng_x3x 於 2021-4-9 01:55 PM 發表

佢覆左你未?
你邊間駕院?

引用:
原帖由 t0ng_x3x 於 2021-4-9 01:55 PM 發表

考咩車?
18.中型貨車? 9,10.巴士??

乜駕院有女師傅教商用車咁勁😱

引用:
原帖由 馬路雀躍的黑頭 於 2021-4-9 02:32 PM 發表

佢覆左你未?
你邊間駕院?
呢個女人惡過閪,話夾時間,電話又唔聽,whatsapp又已讀不回,比錢仲好似求佢教咁 我話要一星期學三次,佢死都係一星期一次比我,好似佢係老細咁,仲要迫人一次過約晒d堂,唔想教出聲啦唔好咁黑人憎囉!咁樣拖住人,人地仲有其他事要做架!

呢個女人都幾惡,又唔聽人電話,又唔覆whatsapp, 又命令人一次過約晒,妹仔大過主人婆,冇病呀?!🤬🤬😡😡😤😤

引用:
原帖由 t0ng_x3x 於 2021-4-9 07:08 PM 發表

呢個女人惡過閪,話夾時間,電話又唔聽,whatsapp又已讀不回,比錢仲好似求佢教咁 我話要一星期學三次,佢死都係一星期一次比我,好似佢係老細咁,仲要迫人一次過約晒d堂,唔想教出聲啦唔好咁黑人憎囉!咁樣拖住人,人地仲有其他事要做架!

你今次係學咩車?
一星期三堂算好密,我11堂都係1-2星期一堂,臨考時會密啲(一星期一堂,考試個星期就上3堂,其中一堂係考前上)

我學既時候唔使補鐘,都覺得學得夠,或者你可以先上幾堂睇下自己學習進度再決左補唔補鐘

如果真係想轉導師就盡快,導師都未必一次就夾得岩
如果你係沙駕,我可以介紹我師傅比你🤣
我覺得佢幾用心教,至少我上佢11堂pass左最難個條路試😎

引用:
原帖由 馬路雀躍的黑頭 於 2021-4-9 08:39 PM 發表

你今次係學咩車?
一星期三堂算好密,我11堂都係1-2星期一堂,臨考時會密啲(一星期一堂,考試個星期就上3堂,其中一堂係考前上)

我學既時候唔使補鐘,都覺得學得夠,或者你可以先上幾堂睇下自己學習進度再決左補唔補鐘

你導師叫乜名?

引用:
原帖由 馬路雀躍的黑頭 於 2021-4-9 08:39 PM 發表

你今次係學咩車?

終於轉左師傅我考鴨駕棍van

引用:
原帖由 t0ng_x3x 於 2021-4-9 10:57 PM 發表

終於轉左師傅我考鴨駕
再睇下同新導師夾唔夾到
我沙駕係跟葉導師,佢應該冇係鴨駕教
考試加油💪🏻

引用:
原帖由 AM6422 於 2021-4-9 04:10 PM 發表

考咩車?
18.中型貨車? 9,10.巴士??

乜駕院有女師傅教商用車咁勁😱
棍van

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]