• 瀏覽: 13,350
  • 回覆: 78
女朋友就嚟生日,舊年佢生日因為太忙,冇點好好慶祝,諗住今年補返。有日佢同我講佢新嚟既上司同佢撞袋,都係用chanel,同款同色,之後佢上司黑咗佢面成日,所以想買個靚袋俾佢返工用。

不過小弟我唔熟啲名牌,我只聽過chanel, hermes呢類,款式名就更加唔熟,大家有冇好推薦?Budget最好就1萬樓下。

熱賣及精選
引用:
原帖由 大大力誰人 於 2021-4-9 03:36 PM 發表

女朋友就嚟生日,舊年佢生日因為太忙,冇點好好慶祝,諗住今年補返。有日佢同我講佢新嚟既上司同佢撞袋,都係用chanel,同款同色,之後佢上司黑咗佢面成日,所以想買個靚袋俾佢返工用。

不過小弟我唔熟啲名牌,我只聽過chanel, hermes呢類,款式名就更加唔熟,大家有冇好推薦?Budget最好就1萬樓下。
紅白藍

引用:
原帖由 chanchan8868 於 2021-4-9 04:02 PM 發表

紅白藍
有呢個牌子?

勸你咪買袋, 用開chanel, 然後你買個一萬樓下既袋俾佢換.........好心著雷劈,搵定下個女友都得喇

引用:
原帖由 仲夏不安的老爺 於 2021-4-9 04:09 PM 發表

勸你咪買袋, 用開chanel, 然後你買個一萬樓下既袋俾佢換.........好心著雷劈,搵定下個女友都得喇
但太貴買唔起, 如果一萬鬆啲都可以的

比你個袋佢用就得!

引用:
原帖由 singsings 於 2021-4-9 05:01 PM 發表

比你個袋佢用就得!
唔好玩我啦, 我用啲cheap嘢咋

引用:
原帖由 chanchan8868 於 2021-4-9 04:02 PM 發表

紅白藍
LV好似有紅白藍手袋喔

1幻買唔到名牌師兄

$1萬以下的名牌手袋其實無咩選擇

莎啦d袋大方得黎又得體

買杜蕾x避孕袋!!
第一:係名牌!!而且1萬可以買到好多!!
第二:日日換色換款!!包唔會撞!!

Super X

你女友用開CHANEL??  唔係呢個價位..., 佢咁講似有暗示....  你是但買俾佢應該唔得.
你自己上CHANEL 睇下什麼價先啦.

引用:
原帖由 大大力誰人 於 2021-4-9 03:36 PM 發表

女朋友除咗用Chanel,仲有邊款手袋?

唔識牌子唔緊要,你Post相出嚟可能有師姐識!

1萬蚊Budget買個袋,怕你買完女朋友未必用

不去旅行會抑鬱
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]