• 瀏覽: 2,515
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
而家多唔多女仔學26?
心郁郁想學,又有啲驚
同埋而家強制試係咪已經排到好後?

精選汽車
好多

引用:
原帖由 馬路雀躍的黑頭 於 2021-4-10 04:51 PM 發表

而家多唔多女仔學26?
心郁郁想學,又有啲驚
如果不需要考筆試, 強制試聽聞排到12月~1月, 預埋路試一take pass.....下年4月~5月, 即係一年左右.

依家考晒兩PART年半唔知得唔得

引用:
原帖由 馬路雀躍的黑頭 於 2021-4-10 16:51 發表

而家多唔多女仔學26?
心郁郁想學,又有啲驚
我係男人,我會講揸26好危險,不過我單身寡佬無所謂啦!你就自己諗啦!

一日藍絲 終身藍絲
引用:
原帖由 6seven 於 2021-4-10 20:22 發表

如果不需要考筆試, 強制試聽聞排到12月~1月, 預埋路試一take pass.....下年4月~5月, 即係一年左右.
如果而家已考強制試,淨係排路試就排到10月

一日藍絲 終身藍絲
引用:
原帖由 馬路雀躍的黑頭 於 2021-4-10 16:51 發表

而家多唔多女仔學26?
心郁郁想學,又有啲驚
我係男仔 有無興趣一齊學26?

睇下你仲想唔想學
https://youtu.be/GQCVG104hG4

歡迎討論

個女仔好似無著褲既..

我係現代人
手腳唔協調同無揸開車(46)又或者路面經驗唔足就諗清楚先,  揸26所需嘅注意力比揸46更多。 男女無關係。

引用:
原帖由 6seven 於 2021-4-10 08:22 PM 發表

我唔使考筆試,排到12月😰

引用:
原帖由 timothywongting 於 2021-4-13 04:44 AM 發表

我係男人,我會講揸26好危險,不過我單身寡佬無所謂啦!你就自己諗啦!
我身邊啲屋企人朋友都話好危險😥

引用:
原帖由 victorwong888 於 2021-4-15 07:49 AM 發表

睇下你仲想唔想學
https://youtu.be/GQCVG104hG4

歡迎討論
哇,好似好傷😨

引用:
原帖由 runranrun 於 2021-4-15 01:55 PM 發表

手腳唔協調同無揸開車(46)又或者路面經驗唔足就諗清楚先,  揸26所需嘅注意力比揸46更多。 男女無關係。
我8月先考46,咁係咪應該揸穩46先再考慮學26?

我26 46 都揸緊。 講真我建議你考咗46先攞D路面經驗先去再決定考唔考26。 最好係唔好靠電話個GPS帶路。 成L日 old point. 揸26嘅margin of errors比46低好多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]