• 瀏覽: 881
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
有與趣入手一件黃晶擺件。

熱賣及精選
引用:
原帖由 超級紫色的西瓜 於 2021-4-10 07:57 PM 發表

有與趣入手一件黃晶擺件。
黃晶屬土, 而不是金, 我都係前段時間先知, 就像我前段時間, 同時配戴屬水的天河及屬土的虎睛, 必定日日水土不服要去廁所, 之後無帶天河, 已經改善左好多.

今年財位在正西, 要放就放(屋內正中間開始睇指南針的正西位).

引用:
原帖由 kksony 於 2021-4-11 02:20 AM 發表

黃晶屬土, 而不是金, 我都係前段時間先知, 就像我前段時間, 同時配戴屬水的天河及屬土的虎睛, 必定日日水土不服要去廁所, 之後無帶天河, 已經改善左好多.

今年財位在正西, 要放就放(屋內正中間開始睇指南針的正西位).
謝謝分享

我覺得你如果以招財為主,唔洗一定諗水晶,可以噉講,水晶係擴大磁場,但並不是由無變到有畀你。
如果你都係想試,買黃晶洞,放一道招財符係入邊,放係每年財位。我試過係有啲效。
不過現在黃晶好貴,紛紛鐘你一皮野買一個細黃晶洞,都未必幫你招到七千返來。 😂

引用:
原帖由 鳳凰嫣韻444 於 2021-4-11 03:34 PM 發表

我覺得你如果以招財為主,唔洗一定諗水晶,可以噉講,水晶係擴大磁場,但並不是由無變到有畀你。
如果你都係想試,買黃晶洞,放一道招財符係入邊,放係每年財位。我試過係有啲效。
不過現在黃晶好貴,紛紛鐘你一皮野買一個細黃晶洞,都未必幫你招到七千返來。 😂
師兄,我純粹心頭好,如果有黃晶有機源幫到手就係獎品。🤗

引用:
原帖由 超級紫色的西瓜 於 2021-4-12 01:08 AM 發表

師兄,我純粹心頭好,如果有黃晶有機源幫到手就係獎品。🤗
當飾品就好了,啲功用唔好噉大期望。
如果招財功效好,都唔止幾千蚊就買 到。

引用:
原帖由 鳳凰嫣韻444 於 2021-4-12 12:42 PM 發表

當飾品就好了,啲功用唔好噉大期望。
如果招財功效好,都唔止幾千蚊就買 到。
我越戴越花錢😂

反而妳說喺窗口放擺設,我冇特別買蛇或買新嘢,放咗對本來就有既小貔貅,變咗另一個人,開始逼自己守財。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-4-13 06:18 AM 發表

我越戴越花錢😂

反而妳說喺窗口放擺設,我冇特別買蛇或買新嘢,放咗對本來就有既小貔貅,變咗另一個人,開始逼自己守財。
有入無出,守一段時間都好既。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]