• 瀏覽: 4,691
  • 回覆: 59
  • 追帖: 2
女人,善變係一個’電栗’
同老婆喺大埔食完晏,然後出奧海城行吓
路上問我今晚食乜,基本上我講嘅,佢都話唔好

跟住落嚟到佢提議,原則上佢話乜我都OK,橫掂佢都係亂up...

佢講完每一樣嘢之後,10分鐘就推翻,當中包括星洲菜,上海菜,台式火鍋⋯

嗱!呢啲咪叫一視同仁囉,連自己都ban...

到佢up到攰嘅時候又到我出馬,我建議去食香港最高質嘅豉油西餐-名寶石

半個鐘頭內都冇ban啦喎,得米,心諗今晚食西冷五成跟薯菜,紅湯,凍檸茶少甜⋯⋯

一落車,佢又話唔好

頂!我最後捉左佢入去Moko,我叫佢自己揀

最後佢揀咗間日燒

坐落冇得走啦啩!

睇吓佢叫咗乜...

睇唔睇到有乜嘢問題?

佢叫嘅嘢,大部分暗地裏已經變成⋯韓燒!

好彩,佢食得好高興, 帶骨牛肋重要encore

有時候會問佢,點解你份人咁9俺尖聲悶㗎唧?

佢每次都笑笑口咁話,唔俺尖點會揀到我吖!

我無語⋯⋯⋯⋯

熱賣及精選
食物唔係重點,文字先係重點!好好笑😂👍🏼👍🏼

我老婆剛好雙反. 乜都叫我楂主意. 

深表同情, 因有同感 ! 試過入去坐底又話唔好, 連入五間, 坐底又走 ! 又唔發得火 !
唉 ! 香港 D 男人真慘 !!!

未見有泡菜 蘿蔔, 未算係晒韓燒喎

北海道,沙巴,華欣,東京,冰島挪威,台中
首爾,關西,九州,波蘭,金邊
北海道,山陰.陽,山口,鹿兒島,靜岡
華欣,東北,北海道,群馬,北海道,台東
丹麥瑞典,三重,四國,芭堤雅,胡志明
台北,北陸,西班牙
我最鍾意嘅,係你嘅第一句…………哈哈

引用:
原帖由 asuk.osawa 於 2021-4-10 09:26 PM 發表

深表同情, 因有同感 ! 試過入去坐底又話唔好, 連入五間, 坐底又走 ! 又唔發得火 !
唉 ! 香港 D 男人真慘 !!!
比佢見到個貼,話我唱衰佢,一陣先泡製我喎⋯⋯

大隻佬師兄,YNWA

別人笑我太瘋顛,我笑他人看不穿,不見美人如入墓,無波無馬怎生存!
引用:
原帖由 kwansiu2007 於 2021-4-10 09:55 PM 發表

大隻佬師兄,YNWA
共勉之⋯⋯

師兄好幸福
多謝分享。

引用:
原帖由 kwansiu2007 於 2021-4-10 09:55 PM 發表

大隻佬師兄,YNWA
師兄好搞笑好幸福呀

引用:
原帖由 港女冰冰 於 2021-4-10 09:58 PM 發表

師兄好搞笑好幸福呀
冰姐,你唔好咁對你另一半喎

別人笑我太瘋顛,我笑他人看不穿,不見美人如入墓,無波無馬怎生存!
引用:
原帖由 kwansiu2007 於 2021-4-10 10:06 PM 發表

冰姐,你唔好咁對你另一半喎
港女係咁㗎啦

引用:
原帖由 港女冰冰 於 2021-4-10 10:07 PM 發表

港女係咁㗎啦

引用:
原帖由 EDEDEDD111 於 2021-4-10 08:51 PM 發表

女人,善變係一個’電栗’
同老婆喺大埔食完晏,然後出奧海城行吓
路上問我今晚食乜,基本上我講嘅,佢都話唔好

跟住落嚟到佢提議,原則上佢話乜我都OK,橫掂佢都係亂up...

佢講完每一樣嘢之後,10分鐘就推翻,當中包括星洲菜,上海菜,台式火鍋⋯

嗱!呢啲咪叫一視同仁囉,連自己都ban...

到佢up到攰嘅時候又到我出馬,我建議去食香港最高質嘅豉油西餐-名寶石

半個鐘頭內都冇ban啦喎,得米 ...
5 . 你 . 邊個

天生已是人中龍
為何今日褲穿窿
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]