• 瀏覽: 4,422
  • 回覆: 251
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-4-12 04:49 PM 移動
【兩性地位】為何以往「娶日本老婆」是幸福生活指標之一?看罷這廣告,就知日本女性不再一樣!
http://www.etnet.com.hk/www/tc/l ... tadvertisment/71411

以前既女人因能力問題,俾爛人豢養在家,所以面對難忍出去滾,女人都只能忍氣吞聲,委屈求全甘渡過餘生。

但係時移世易,宜家既女人已經5洗再過呢d爛日子鳥。係時候叫d講爛要學下做個又溫柔,又懂得做家務既難忍,如果5係就娶5到老婆架啦!

柄你
熱賣及精選
@大日本天皇陛下

擺明寸你呀

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-4-10 09:04 PM 發表

【兩性地位】為何以往「娶日本老婆」是幸福生活指標之一?看罷這廣告,就知日本女性不再一樣!
http://www.etnet.com.hk/www/tc/lifestyle/officetips/notadvertisment/71411

以前既女人因能力問題,俾爛人豢養在家,所以面對難忍出去滾,女人都只能忍氣吞聲,委屈求全甘渡過餘生。

但係時移世易,宜家既女人已經5洗再過呢d爛日子鳥。係時候 ...
要佢懂
好難
獨孤求敗

引用:
原帖由 二話不銳 於 2021-4-10 09:33 PM 發表

要佢懂
好難
獨孤求敗
益下佢睇多d文章,甘佢先知世界已轉變,如果5係日日留係女人區或情愛區度話女人5蘇佢,典解個d

沒瞓醒

柄你

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-4-10 09:04 PM 發表

http://www.etnet.com.hk/www/tc/lifestyle/officetips/notadvertisment/71411

但係時移世易,宜家既女人已經5洗再過呢d爛日子鳥。係時候 ...
港女都係咁

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-4-10 09:50 PM 發表

港女都係咁
因為世界已經變晒啦,瞓醒沒?

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-4-10 10:06 PM 發表

因為世界已經變晒啦,瞓醒沒?
我只覺言兼叔........未夠醒

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-4-10 09:48 PM 發表

益下佢睇多d文章,甘佢先知世界已轉變,如果5係日日留係女人區或情愛區度話女人5蘇佢,典解個d

沒瞓醒
朝早捉完棋咪上泥發下哀女文囉吳係點過日
孤單中顫抖可知佢實在難受

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-4-10 10:08 PM 發表

我只覺言兼叔........未夠醒
醒過你就得

柄你

引用:
原帖由 二話不銳 於 2021-4-10 10:22 PM 發表

朝早捉完棋咪上泥發下哀女文囉吳係點過日
孤單中顫抖可知佢實在難受
你甘清楚佢捉完棋熟到甘

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-4-10 10:23 PM 發表

醒過你就得
我唔覺

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-4-10 10:28 PM 發表

我唔覺
14碎智商,想點醒呀你

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-4-10 10:32 PM 發表

14碎智商,想點醒呀你
係醒既呀叔就會玩poCket mon 啦

唔想留家相夫教子無問題,但唔該出去打工之餘,要負擔番相應金額既家用,同埋唔好迫老公買樓,要買就大家夾錢買,唔好再講有樓有高潮。

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-4-10 10:24 PM 發表

你甘清楚佢捉完棋熟到甘
老人家公式生活。
吳係仲可以點吖😭

提示:支持鍵盤翻頁左 右