• 瀏覽: 2,474
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
即埸買飛可以嗎?
如預訂網上好多網址,
有冇網站介紹?
而西安有那些景點需預訂較好?
謝謝

熱賣及精選
即場買票冇問題
我去華清池買票連隊都唔駛排
不過華清池門票貴但面真係冇乜野睇
秦陵個地宮仲未有人夠膽掘始皇帝個墳
人造景點一個
如時間有限又有其他選擇
淨係去睇兵馬俑都ok

引用:
原帖由 lawmann 於 2021-4-11 07:17 AM 發表

即場買票冇問題
人造景點一個
如時間有限又有其他選擇
淨係去睇兵馬俑都ok
謝謝資訊建議

引用:
原帖由 winhard2708 於 2021-4-10 10:37 PM 發表

即埸買飛可以嗎?
如預訂網上好多網址,
有冇網站介紹?
而西安有那些景點需預訂較好?
謝謝
可以,唔需要預定

引用:
原帖由 noel2046 於 2021-4-11 11:54 AM 發表

可以,唔需要預定
咁好了、行程彈性d

美團...點評..咪有得買囉,隨買隨用

美團...點評..咪有得買囉,隨買隨用

華清池要120蚊真係唔係幾抵,不過一場去到就自己考慮吧

華清池真係要去的話...記得去到早少少到『長生殿』排隊...
入面有部6D電影...門票包埋不另外收費...算係回本位之一...
電影分四幕...每幕觀眾需要上落樓梯轉場睇...入面有冷氣...

記憶中隔成個鐘先有一場...每次入得幾十人...滿左又要再等過...
撞正有旅行團的話就...呵呵...所以建議見人少時就早少少去排~

...........
鍾意歷史呢博物館就系使去慨地方。

炊烟起咗,我喺门口等你。夕阳下啦,我喺山边等你。叶子黄,我喺树下等你。月儿弯咗,我喺十五等你。细雨嚟啦,我喺遮下等你。流水冻,我喺河畔等你。
引用:
原帖由 lawmann 於 2021-4-11 07:17 AM 發表

即場買票冇問題
人造景點一個
如時間有限又有其他選擇
淨係去睇兵馬俑都ok
華清池我三十年前好後生去過一次,感覺好搵笨,冇嘢睇,原來三十年後都係咁,唔同嘅係幾十年前啲飛好平,而家一百二十蚊好過去搶!

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-4-15 05:27 PM 發表

華清池我三十年前好後生去過一次,感覺好搵笨,冇嘢睇,原來三十年後都係咁,唔同嘅係幾十年前啲飛好平,而家一百二十蚊好過去搶!
我入去行左唔駛半粒鐘就出返黎

引用:
原帖由 lawmann 於 2021-4-15 08:35 PM 發表

我入去行左唔駛半粒鐘就出返黎
咁就百二蚊,!我記得好似半山一個公園,冇乜特式,係有個池仔話係貴姬出浴處咁!

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-4-15 08:38 PM 發表

咁就百二蚊,!我記得好似半山一個公園,冇乜特式,係有個池仔話係貴姬出浴處咁!
d園林整得幾靚咁囉
咁我都見好多人打卡打得好開心既
但百二蚊門票就真係要好有情意結先比得出
影櫻花影園景去青龍寺唔駛錢啊

盡量在望山先訂好票,以防萬一

像水流年,往事皆空。 夢里落花,人生易逝。
提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]